Κορονοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για Χανκς – Ουίλσον – Σε καραντίνα σε σπίτι το ζευγάρι

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Ουίλσον πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Queensland της Αυστραλίας, όπου νοσηλεύονταν λόγω του κορονοϊού και πλέον θα βρίσκονται σε καραντίνα σε σπίτι στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός τους στο CNN. To ζευγάρι νοσηλευόταν σε απομόνωση στο νοσοκομείο μετά την διάγνωσή τους την περασμένη εβδομάδα. Είχαν ταξιδέψει στην Αυστραλία για την προεταοιμασία της ταινίας τους για τον Έλβις Πρίσλεϊ. Ο Χανκς θα υποδυθεί τον μάνατζερ του θρύλου της μουσικής και σκηνοθέτης θα είναι ο Baz Luhrmann. Φυσικά η παραγωγή έχει “παγώσει” λόγω της εξάπλωσης του Covid-19. “Ευχαριστούμε τους Helpers. Ας φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας” τόνισε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα κουκλάκι – καγκουρό, που κρατά μια σημαία της Αυστραλίας.

«Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα βρισκόμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε κουρασμένοι και αισθανθήκαμε πως έχουμε κρυολόγημα και πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε κρυάδες που πήγαιναν και ερχόντουσαν, καθώς και πυρετό. Για να κάνουμε το σωστό, όπως πρέπει στον πλανήτη μας αυτή την εποχή, κάναμε το τεστ για τον κορονοϊό και αποδείχθηκε θετικό. Τώρα, τι κάνουμε μετά; Υπάρχει ιατρικό πρωτόκολλο και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Οι Χανκς θα εξεταστούμε, παρατηρηθούμε, και απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και οι κανόνες ασφαλείας. Τίποτα παραπάνω προς το παρόν, θα προσεγγίζουμε το θέμα μέρα με την μέρα. Θα ενημερώσουμε τον κόσμο για τα νεότερα. Να προσέχεται τους εαυτούς σας. Χανκς» έγραψαν στο instagram, γνωστοποιόντας τη διάγνωση.

Έκτοτε, έχουν κρατήσει επαφή με τους θαυμαστές και φίλους τους με αναρτήσεις στα social media. “Να μην το κολλήσουμε σε αυτούς για τους οποίους μπορεί νε εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή ασθένεια. Το πέρνουμε μέρα προς μέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να το ξεπεράσουμε αυτό και είναι απλά να ακολουθούμε τις συμβουλές των ειδικών και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους διπλανούς μας. Να θυμάστε παρά τα όσα συμβαίνουν τώρα, δεν κλαίμε ποτέ στο μπέιζμπολ” ανέφερε σε άλλη ανάρτηση ο διάσημος ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ