Κορονοϊός – Αποχαιρέτησε τη μητέρα της μέσω Facetime: Σε αγαπώ, σε συγχωρώ, μπορείς να φύγεις

Η Michelle Bennett δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι όταν έρθει η ώρα που η μητέρα της θα έφευγε από τη ζωή δεν θα ήταν δυνατόν να την αγκαλιάσει. Η 75χρονη μητέρα της προσβλήθηκε από τον νέο κορονοϊό και άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ.

“Μην μπορώντας να είμαι στο πλευρό της μητέρας μου, να της κρατώ το χέρι, να της χαϊδεύω τα μαλλιά, μην μπορώντας να της πω όλα όσα θα ήθελα με έκανε να αισθάνομαι απαίσια”, είπε μεταξύ άλλων η Michelle Bennett μιλώντας στο CNN.

Όπως είπε μία νοσοκόμα την κάλεσε από το προσωπικό της τηλέφωνο και της είπε πως ο τρόπος που ανέπνεε η μητέρα της άλλαξε και ότι ήταν πολύ πιθανό να φύγει σύντομα από τη ζωή. “Θα βάλω το κινητό κοντά στο πρόσωπό της και μπορείς να της πεις πόσο την αγαπάς και να την αποχαιρετήσεις. Δεν θα είναι μόνη της, θα μείνουμε στο πλευρό της μέχρι το τέλος”, τη διαβεβαίωσε η νοσοκόμα.

Η Michelle Bennett με τη βοήθεια της νοσοκόμας και μέσω Facetime κατάφερε να πει το δικό της αντίο στην μητέρα της. “Σε αγαπάω πάρα πολύ. Σε συγχωρώ μαμά, σε αγαπώ. Ξέρω ότι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να στο πω. Μαμά είναι εντάξει, μπορείς να φύγεις”, είπε η γυναίκα στη μητέρα της η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μία ώρα αργότερα.Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ