Κορονοϊός: Αγωνία για την υγεία του Μπόρις Τζόνσον – Του χορηγήθηκε οξυγόνο

Αγωνία στη Βρετανία για την πορεία της υγείας του Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός την Κυριακή το βράδυ πήγε στο νοσοκομείο καθώς επιμένουν τα συμπτώματα του κορονοϊού. Σύμφωνα με τους “The Times” ο Τζόνσον πήγε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητο και εκεί του χορηγήθηκε οξυγόνο.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του, η μετάβασή του στο νοσοκομείο δεν ήταν επείγουσα, αλλά έγινε έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού του. Επρόκειτο για ένα “προληπτικό μέτρο” καθώς συνεχίζει να έχει επίμονα συμπτώματα, όπως υψηλό πυρετό.

Ο υπουργός Στέγασης, Ρόμπερτ Τζένκρικ είπε σήμερα ότι ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον “πηγαίνει καλά” και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του. “Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ”, δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

“Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10”, πρόσθεσε ο Τζένρικ αναφερόμενος στο γραφείο και την κατοικία του Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Πηγές πληροφοριών: The Times, thesun.co.uk., ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ