Κορονοϊός: Αυτές είναι συσκευασίες με τα self test στη Βρετανία – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πολλή συζήτηση έχει γίνει εδώ και αρκετές ώρες για τα self test. Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται καθώς τα παρέλαβαν σε πολυσυσκευασίες των 25 τεμαχίων και όχι σε ατομικές συσκευασίες. Πράγμα που σημαίνει, όπως υποστηρίζουν, ότι θα πρέπει οι ίδιοι να… συναρμολογήσουν το kit βάζοντας μέσα τα επιμέρους προϊόντα, ώστε να διαμορφωθεί το τελικό κουτί που θα λάβουν οι ενδιαφερόμενοι.

Πώς είναι όμως, οι συσκευασίες των self test σε χώρες του εξωτερικού; Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που απέστειλε στο enikos.gr αναγνώστης, τα αυτοδιαγνωστικά τεστ μίας χρήσης στη Βρετανία παραδίδονται σε συσκευασίες των 25 τεμαχίων και όχι σε ατομικές. Κάτι το οποίο το διαπιστώνει εύκολα κάποιος αν παρατηρήσει πάνω στο κουτί τις προδιαγραφές που αναγράφονται.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.