Κορονοϊός: Αφιέρωσε τραγούδι στη 48χρονη μητέρα του που πέθανε -“Ήθελα η μαμά μου να ακούσει τη φωνή μου”

Έναν μήνα μετά τη νοσηλεία της η Κέλι ΜακΚάου άφησε την τελευταία της ανάσα στο νοσοκομείο χτυπημένη από κορονοϊό. Ο σύζυγός της Στίβεν, ποτέ δεν φανταζόταν ότι η 48χρονη γυναίκα, που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, θα έφευγε από τη ζωή λόγω κορονοϊού, όταν την είδε να μπαίνει στο ασθενοφόρο για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο. “Η Κέλι μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο, γύρω στις 11. Οι λέξεις της βγαίνοντας από την πόρτα ήταν “σ’ αγαπώ”” ανακαλεί ο άνδρας που έχασε τη σύντροφο της ζωής του. Ο γιος της, ο 24χρονος Ντιν, που δεν μπορούσε να επισκεφθεί τη μαμά του στο νοσοκομείο ηχογράφησε τραγούδια και τα ανέβασε στο διαδίκτυο ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό τα έπαιξε για εκείνη.

“Ήταν στην Εντατική, δεν μπορούσαμε να της τηλεφωνήσουμε γιατί ήταν σε καταστολή, αλλά ήμασταν βέβαιοι ότι μπορούσε να μας ακούσει. Ήθελα απλώς η μαμά μου να ακούσει τη φωνή μου” είπε ο Ντιν. Η Κέλι είχε ρευματοειδή αρθρίτιδα και κανένα άλλο πρόβλημα υγείας. Ήταν ζευγάρι με τον σύζυγό της από την εφηβική ηλικία και παντρεμένοι 26 χρόνια. Η οικογένειά της πίστευε ότι θα αναρρώσει και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η υγεία της επιδεινώθηκε τόσο γρήγορα στο τέλος. Ενώ είχε υποβοηθούμενη αναπνοή με αναπνευστήρα στη μύτη, μέσα σε 24 ώρες τέθηκε σε τεχνητή αναπνοή και 48 ώρες μετά μπήκε στην εντατική. Τις τελευταίες της στιγμές, η οικογένειά της βρέθηκε στο διπλανό δωμάτιο και μπόρεσαν να πουν το τελευταίο αντίο μέσα από μία βιντεοκλήση.

Ο Ντιν είπε: “Προσευχηθήκαμε μαζί της, της είπαμε ότι την αγαπάμε και μιλήσαμε για αναμνήσεις. Μετά διαβάσαμε τον Ψαλμό 46. Μόλις τελείωσα το εδάφιο, ο γιατρός είπε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει”. Συνεχίζει να αναρτά τραγούδια στο διαδίκτυο στη μνήμη της μαμάς του και έχει αποδεχθεί ότι ΄πήγε σπίτι, απλώς όχι στο δικό μας σπίτι”.

Πηγή: Skynews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ