Κόντρα Twitter-Instagram

Κόντρα Twitter-Instagram

 

Η κόντρα μεταξύ Twitter και Instagram συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, ειδικά μετά την εξαγορά της εταιρείας από το Facebook.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Twitter, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για ενσωμάτωση φωτογραφιών στις κάρτες του Twitter, με αποτέλεσμα αυτές να μην εμφανίζονται όπως παλαιότερα στη γραμμή ιστορικού των χρηστών.

Σε δηλώσεις τους, οι υπεύθυνοι του Twitter ανέφεραν ότι «οι χρήστες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την προβολή φωτογραφιών του Instagram στην πλατφόρμα του Twitter. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την περικοπή των φωτογραφιών και οφείλονται στην απενεργοποίηση της ενσωμάτωσης των Twitter Cards από την υπηρεσία του Instagram».

«Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν κάποιος χρήστης επιλέξει μία φωτογραφία από ένα link Instagram σε κάποιο Tweet, η φωτογραφία να εμφανίζεται κομμένη», τονίζουν.

Από τη μεριά του ο, Kevin Systrom του Instagram, επιβεβαίωσε την είδηση στο συνέδριο τεχνολογίας LeWeb, λέγοντας πως «πλέον αποφασίσαμε πως θα πρέπει να κατευθύνουμε τους χρήστες μας στην ιστοσελίδα του Instagram, είναι απλή λογική. Προφανώς, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς εξελίσσεται μία εταιρεία».

 

 

Πηγή: techit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ