Κόντρα και στην Ευρωβουλή για το Σκοπιανό – Το κείμενο από την Κουμουνδούρου που άναψε “φωτιές” – ΒΙΝΤΕΟ

Στα έδρανα της ευρωβουλής πραγματοποιήθηκε άλλος ένας γύρος αντιπαράθεσης για το Σκοπιανό. Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που “φωτογράφιζε” τις πολιτικές παρουσίες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία.

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που εμφανίζεται ως ο αποστολέας.

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι δεν ετοίμασε ο ίδιος το κείμενο, αλλά μόνο το έστειλε καθώς του ζητήθηκε ενημέρωση.

“Ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών σημειωμάτων και τεκμηριώσεων που στέλνει σε βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, φέρνει στη δημοσιότητα το ενημερωτικό κείμενο σχετικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Το κείμενο είναι στα αγγλικά, με στόχο να ενημερωθούν οι ξένοι ευρωβουλευτές και πολιτικά πρόσωπα και οι Ευρωπαίοι πολίτες. Ας κρίνουν οι πολίτες μόνοι τους, μακριά από ψευδείς ειδήσεις, υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εθνικιστικές κραυγές ” αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, επισυνάπτοντας το σχετικό κείμενο.

“Είναι κρίμα να κρύβονται πίσω από υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και λυπάμαι πολύ” δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή η φωτογραφία της οποίας περιλαμβάνεται στο εν λόγω ενημερωτικό.

Δείτε εδώ το έγγραφο

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.