Κωνσταντινούπολη: Τα νεότερα για την 31χρονη Ελληνίδα που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό φίλο της – Δύο τα πιθανότερα σενάρια

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του ζευγαριού από το Ρέθυμνο, που έζησε τον χειρότερο εφιάλτη στις ρομαντικές διακοπές τους στην Κωνσταντινούπολη. Η 31χρονη Κρητικιά βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό 52χρονο Νορβηγό σύντροφό της στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει, με τις τουρκικές αρχές να προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση και να απαντήσουν στα κρίσιμα ερωτήματα της οικογένειας της 31χρονης, που αγωνιά για την πορεία της υγείας της.

Το ζευγάρι από το Ρέθυμνο κανόνιζε το ταξίδι του καιρό. Σχεδίαζε να περάσει πέντε ημέρες στην Κωνσταντινούπολη. Ξαφνικά, όμως, έχασαν τα ίχνη τους. Η ιδιοκτήτρια που τους νοίκιασε το διαμέρισμα χτυπούσε την πόρτα, όμως, δεν άνοιγε κανείς. Βρέθηκαν αναίσθητοι στο υπνοδωμάτιο και διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 52χρονου.

Τι είχε προηγηθεί; Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews στο Mega, η οικογένεια της νεαρής κοπέλας μαθαίνει πως δεν αποκλείεται εκείνη και ο σύντροφός της να έπεσαν θύματα ληστείας. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι δεν είχε κάποιο σημάδι από ξυλοδαρμό ή επίθεση.

Αναμένεται η έκδοση του ιατροδικαστικού πορίσματος, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του 52χρονου Νορβηγού. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, πάντως, δύο φαίνεται πως είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το τι συνέβη στο ζευγάρι. Το ένα αφορά το ενδεχόμενο διαρροής μονοξειδίου του άνθρακα (από αναθυμιάσεις από το τζάκι) και το δεύτερο αφορά το ενδεχόμενο διαρροής αερίου. Το πρώτο σενάριο φαίνεται το πιθανότερο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 31χρονη γυναίκα έχει, πλέον, αποσωληνωθεί. Οι γιατροί θα προσπαθήσουν να την ξυπνήσουν για να διαπιστώσουν τις βλάβες που έχει υποστεί, καθώς φαίνεται να έμεινε πολλή ώρα χωρίς οξυγόνο. Οι γονείς της βρίσκονται ήδη στην Τουρκία για να συμπαρασταθούν στην κόρη τους.

Ο θείος της 31χρονης: Ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν

Ο θείος της 31χρονης από το Ρέθυμνο μίλησε στην εκπομπή και μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες που μαθαίνει η οικογένειά της. «Μάλλον πετάξανε σπρέι στην μούρη. Από εκεί πέρα από την Τουρκία ακούστηκε ότι πήγαν να τους ληστέψουν», δήλωσε ο θείος της.

Στα πλάνα από τα τουρκικά μέσα φαίνεται να βγάζουν την σορό του άτυχου 52χρονου από το διαμέρισμα που νοίκιαζε με την αγαπημένη του στον Γαλατά της Κωνσταντινούπολης για τις ολιγοήμερες διακοπές τους, την ίδια στιγμή που η κοπέλα από το Ρέθυμνο δίνει μάχη για την ζωή της σε νοσοκομείο της Τουρκίας.

«Η κοπελιά λέει είναι σε κώμα, σε κωματώδη κατάσταση, είναι στην εντατική, δεν ξέρουν αν θα την βγάλει. Την βρήκανε αναίσθητη και δεν ξέρουμε ακόμα… Δεν είναι καθαρά τα πράγματα», συμπλήρωσε ο θείος της 31χρονης.

Το ένστικτο της μητέρας της

Η μητέρα της νεαρής κοπέλας είχε αρνητικό προαίσθημα για το ταξίδι της κόρης της με τον σύντροφό της στην Τουρκία. Την παρακάλεσε, μάλιστα, να μην κάνει αυτό το ταξίδι.

«Στο Ρέθυμνο μένανε, εδώ πέρα είχαν γνωριστεί. Και της λέει η μαμά της και ο μπαμπάς της: “Έχω κακό προαίσθημα, μην φύγεις κοπέλα μου” της κάνουν, “μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο” λέει: “είμαι τόσο ερωτευμένη με αυτό το παιδί που περνάμε τόσο καλά, θέλω να περάσω καλά”», περιέγραψε ο θείος της 31χρονης.

«Ο μπαμπάς είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει πάθει μεγάλη ζημιά. Είναι το κορίτσι του, είναι η μοναχοκόρη του, είναι η αγαπημένη του. Είναι μικρό κορίτσι, είναι 30 χρονών. Ο άλλος εν τω μεταξύ ο Νορβηγός είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εδώ στο Ρέθυμνο διέπρεπε με ακίνητα, με πράγματα, τεράστια περιουσία», συμπλήρωσε ο θείος της νεαρής γυναίκας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ