“Κόμμα της Επόμενης Γενιάς” με πρόεδρο ετών…82

“Κόμμα της Επόμενης Γενιάς” με πρόεδρο ετών…82

Σε ηλικία 82 ετών, ο πρώην πανίσχυρος κυβερνήτης του Τόκιο και συγγραφέας Σιντάρο Ισιχάρα αρνείται να καταθέσει τα όπλα και ανακοίνωσε ότι ίδρυσε το “Κόμμα της Επόμενης Γενιάς”.

Ο Ισιχάρα κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη περίπου 20 βουλευτών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην παλαιστής Αντόνιο Ινόκι. Όλα τα κορυφαία στελέχη του Κόμματος της Επόμενης Γενιάς είναι άνω των 70 ετών.

«Είναι καθήκον μας να καθοδηγήσουμε τους ανθρώπους της επόμενης γενιάς», δήλωσε ο Ισιχάρα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για να παρουσιάσει το κόμμα του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισιχάρα, ο οποίος προέρχεται από την εθνικιστική δεξιά, προσπαθεί να ιδρύσει κόμμα: λίγο αφότου παραιτήθηκε από τη θέση του κυβερνήτη του Τόκιο, τον Οκτώβριο του 2012, είχε τεθεί επικεφαλής του Κόμματος της Αυγής.

Ο μέσος όρος ηλικίας των μελών του κόμματος αυτού ήταν γύρω στα 73 έτη. Στη συνέχεια προσπάθησε να συνεργαστεί με τον σαραντάρη δήμαρχο της Οσάκα Τόρου Χασιμότο όμως ο “γάμος” μεταξύ των δύο εκρηκτικών προσωπικοτήτων της Ιαπωνίας ήταν αναπόφευκτο να καταλήξει σε διαζύγιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ