Κληρονόμος της Guinness πνίγηκε στην πισίνα κατά τη διάρκεια μπάρμπεκιου πάρτι – Τι δήλωσε η οικογένεια

Η οικογένεια Guinness έχασε με τραγικό τρόπο άλλο ένα μέλος της. Όπως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, η κληρονόμος Honor Uloth, 19 ετών, πέθανε σε ένα τρομακτικό δυστύχημα στην πισίνα το καλοκαίρι. Την Παρασκευή, η οικογένεια αποκάλυψε ότι τα όργανα της Honor είχαν δωρηθεί, αναφέροντας στην Daily Mail: «Πάντα καθιστούσε σαφές ότι, αν συνέβαινε κάτι, θα ήθελε τα όργανά της να γίνουν δωρεά της σε όσους έχουν ανάγκη».

Η εγγονή του Benjamin Guinness, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στον πάτο της πισίνας από τον 15χρονο αδελφό της έπειτα από μια οικογενειακή συνάντηση. Ο αδελφός της προσπάθησε να την σώσει χωρίς αποτέλεσμα. Η τραγωδία συνέβη στις 31 Ιουλίου, σε ένα μπάρμπεκιου πάρτι, στο οποίο έδωσαν το “παρών” τέσσερις οικογένειες στο αρχοντικό των Guinness στο Σάσεξ. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Daily Mail, «κουβάδες με πάγο ήταν γεμάτοι με μπουκάλια κρασί, μπύρα και μη αλκοολούχα ποτά και διασκορπισμένοι γύρω από τους μεγάλους χώρους, περιλαμβανομένου ενός πλαισίου αναρρίχησης, ενός γηπέδου τένις και μιας μεγάλης πισίνας με ενσωματωμένο υδρομασάζ.

Η 19χρονη, η οποία δεν έπινε αλκοόλ, βρισκόταν στο υδρομασάζ με δύο φίλους της πριν κολυμπήσει στις 11 μ.μ.

«Συνολικά υπήρχαν 19 άτομα στο μπάρμπεκιου αποτελούμενο από τέσσερις οικογένειες», σύμφωνα με τον Geoff Charnock από το γραφείο του ιατροδικαστή. «Αυτές οι οικογένειες γνώριζαν ο ένας τον άλλο για πολλά χρόνια και είχαν πολλές συναντήσεις και έκαναν μπάρμπεκιου μαζί συχνά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έπαιζε μουσική και όλοι διασκεδάζονταν, καθώς ο καιρός ήταν ζεστός.

«Οι άλλες δύο νεαρές κυρίες παρέμειναν στο υδρομασάζ και κοίταζαν προς το λιμάνι με τις πλάτες τους στην πισίνα και δεν είδαν πού πήγε η Honor», συνέχισε ο Charnock. Λίγο αργότερα, ο αδελφός της Honor περπατούσε πίσω προς το υδρομασάζ… και την είδε να βρίσκεται στο κάτω μέρος της πισίνας. Αμέσως σήμανε τον συναγερμό και την έβγαλε από την πισίνα. Της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Μέχρι τη στιγμή που η Honor τραβήχτηκε από την πισίνα, εντοπίστηκε ότι είχε υποστεί τραυματισμούς στον ώμο και στον εγκέφαλο και κηρύχθηκε νεκρή σε νοσοκομείο έξι ημέρες αργότερα στις 6 Αυγούστου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ