“Κλειδί” η κάμερα στο κράνος του Σουμάχερ

“Κλειδί” η κάμερα στο κράνος του Σουμάχερ

 

Η κάμερα, την οποία έφερε το κράνος του σκι του Μίκαελ Σουμάχερ, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των γαλλικών αρχών που ερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματός του.

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ σε τεχνητό κόμμα από την περασμένη Κυριακή ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Αργά χθες το βράδυ πηγή των γαλλικών αρχών αποκάλυψε την ύπαρξη της κάμερας, λέγοντας ότι εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει καταγράψει πληροφορίες, οι οποίες θα ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Οι αρχές εξετάζουν ως μάρτυρα και τον 14χρονο γιό του Σουμάχερ, τον Μικ, ο οποίος την ώρα του ατυχήματος έκανε σκι μαζί με τον πατέρα του, είπε η πηγή επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει η γαλλική εφημερίδα Dauphine Libere.

Υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στο Μέριμπελ στις Γαλλικές Αλπεις, σε ένα σημείο που φαινομενικά δεν είναι επικίνδυνο και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πίστες, μία για αρχάριους και μία για σκιέρ με μέτρια εμπειρία.

Η κάμερα θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμη πηγή πληροφοριών, αν κατέγραφε τη στιγμή του ατυχήματος. Η εκπρόσωπος της οικογενείας του Σουμάχερ, η Σαμπίνε Κεμ, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιεχόμενο που ενδεχομένως να διαθέτει η κάμερα αλλά και το που φυλάσσεται μετά το ατύχημα.

 

Διαβάστε επίσης

“Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Σουμάχερ”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ