Κινέζα ηθοποιός προειδοποιεί για τις πλαστικές – Ο “εφιάλτης” που ζει έπειτα από επέμβαση στη μύτη

Μια Κινέζα ηθοποιός προειδοποίησε τους θαυμαστές για τους κινδύνους της αισθητικής χειρουργικής μετά την νέκρωση της άκρης της μύτης της έπειτα από εγχείρηση.

Η Gao Liu μοιράστηκε τις συγκλονιστικές εικόνες από τη κατάσταση της μύτης της λόγω της πλαστικής επέμβασης στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Sina Weibo. Η 24χρονη εξήγησε στους πέντε εκατομμύρια ακολούθους της ότι βρισκόταν εκτός της πλατφόρμας για ένα μήνα αφού υπέφερε από νέκρωση των ιστών της μύτης. Ο ιστός στην άκρη της μύτης της Γκάο είχε πεθάνει, αφήνοντας μια μαυρισμένη, επίπεδη άκρη.

Η νέκρωση δεν μπορεί να αντιστραφεί, και συμβαίνει όταν ρέει πολύ λίγο αίμα στον ιστό. Κάτι τέτοιο μπορεί να προκληθεί από τραυματισμό, λοίμωξη, καρκίνο ή φλεγμονή. Η γάγγραινα είναι ένας τύπος θανάτου ιστών. Όπως ανέφερε το BBC, η Γκάο είπε ότι είχε εισαχθεί σε μια κλινική πλαστικής χειρουργικής στην πόλη Γκουάνγκτζου από μια φίλη και αποφάσισε να κάνει μια «μικρή διόρθωση» στη μύτη της, καθώς πίστευε ότι θα βοηθούσε την καριέρα της.

Η Γκάο είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός που έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.

«Η όλη διαδικασία διήρκεσε τέσσερις ώρες. Σκέφτηκα ότι σε αυτές τις τέσσερις ώρες, θα γινόμουν πιο όμορφη. Δεν περίμενα ότι αυτές οι τέσσερις ώρες θα είναι η αρχή ενός εφιάλτη» περιέγραψε. Μετά την επέμβαση τον Οκτώβριο, της είπαν ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στη δουλειά μέχρι τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο. Ωστόσο, η μύτη της άρχισε να της δίνει μια αίσθηση «ερεθισμού και γαργαλητού» και επανειλημμένα μολύνθηκε, πριν αρχίσει να πεθαίνει ο ιστός. Η Γκάο είπε: «Το δέρμα στην άκρη της μύτης μου… έγινε πιο σκούρο και πιο σκούρο και η μύτη μου έγινε νεκρωτική».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για δύο μήνες και είχε σκέψεις αυτοκτονίας. Είπε ότι δεν είναι σε θέση να υποβληθεί σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση στη μύτη της για τουλάχιστον ένα χρόνο λόγω της έκτασης της βλάβης. Η Γκάο τόνισε επίσης ότι η νοσηλεία της οδήγησε στην απώλεια θέσεων εργασίας και της κόστισε 400.000 γιουάν (51.336 ευρώ).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ