Κίνα: Ασφαλής προσγείωση για τους αστροναύτες του Shenzhou-15 – Δείτε ΦΩΤΟ

Οι αστροναύτες της Κίνας, Fei Junlong, Deng Qingming και Zhang Lu βρίσκονται έξω από την κάψουλα επιστροφής του διαστημόπλοιου Shenzhou-15 και όλοι σε καλή φυσική κατάσταση.

Η κάψουλα επιστροφής του επανδρωμένου διαστημόπλοιου Shenzhou-15, προσγειώθηκε με ασφάλεια στο σημείο Dongfeng στην Αυτόνομη Περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας της βόρειας Κίνας την Κυριακή, όπως αναφέρει το Xinhua. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το πρακτορείο είναι απόκοσμες καθώς το σκηνικό είναι άκρως… σεληνιακό.

Ήδη έφτασαν στο Πεκίνο με αεροπλάνο την Κυριακή μετά την ασφαλή επιστροφή τους στη Γη έπειτα από εξάμηνη αποστολή στον διαστημικό σταθμό.

Το πλήρωμα θα μπει σε μια περίοδο ιατρικής καραντίνας και θα υποβληθεί σε ολοκληρωμένες ιατρικές εξετάσεις και αξιολογήσεις υγείας, σύμφωνα με την China Manned Space Agency.

Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15 Κίνα: Οι αστροναύτες Shenzhou-15

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ