Κίνα: 11χρονος δέχθηκε 1.500 χτυπήματα επειδή έκανε λάθος στις ασκήσεις του – ΦΩΤΟ

Δραματικές στιγμές στα χέρια των ανθρώπων που υποτίθεται ότι το φρόντιζαν έζησε ένα αγόρι 11 ετών στην Κίνα καθώς δέχτηκε συνολικά 1.500 χτυπήματα με χάρακα και με σιδερένια κρεμάστρα επειδή έκανε λάθη στις ασκήσεις του.

Ο δάσκαλος του παιδιού παρατήρησε ότι δυσκολευόταν να περπατήσει και να κινηθεί και όταν το ρώτησε τι συμβαίνει εκείνο του αποκάλυψε τα βασανιστήρια που βίωσε. Τότε ο δάσκαλος ενημέρωσε τις Αρχές για τα όσα του διηγήθηκε ο 11χρονος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα δύο άτομα που χτύπησαν το αγόρι συνελήφθησαν και θα τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης διάρκειας ενός έτους και έξι μηνών.

Η περιπέτεια για το παιδί ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο όταν οι γονείς του άνοιξαν μίνι μάρκετ σε κοντινή πόλη και πήραν την απόφαση να μην τον πάρουν μαζί τους αλλά να τον αφήσουν στο συγκεκριμένο ζευγάρι για να τον προσέχει.

Ωστόσο, οι γονείς του 11χρονου δεν γνώριζαν τα όσα περνούσε το παιδί τους στα χέρια του ζευγαριού. Για κάθε λάθος στις ασκήσεις του δεχόταν 50 χτυπήματα ενώ αν άφηνε κάποια άσκηση τότε τα χτυπήματα αυξάνονταν σε 80. Το αποκορύφωμα της φρίκης για τον 11χρονο ήταν το απόγευμα της 7ης Ιανουαρίου όταν και τον χτύπησαν συνολικά 1.500 φορές.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ