Κιλιτσντάρογλου κατά Ερντογάν: Εκείνος φτιάχνει παλάτια κι ο λαός πεινάει

Φουλ επίθεση στον Ερντογάν για την κατασκευή της θερινής του κατοικίας στη Μαρμαρίδα εξαπέλυσε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε ότι «ο άνθρωπος χτίζει θερινό παλάτι για τον εαυτό του κι ο λαός πεινάει. Έφτιαξε ένα νέο θερινό παλάτι για τον εαυτό του. Καλώ τους αδελφούς μου που ψήφισαν το κόμμα AKΡ. Εάν απαγορεύεται η σπατάλη και πηγαίνετε και τους ψηφίζετε, διαπράττετε επίσης αμαρτία».

«Κάνουν του κόσμου τις σπατάλες. Έχουν θερινά, έχουν χειμερινά, ιπτάμενα παλάτια. Από το 2003, έχουν εκδώσει 6 εγκυκλίους λιτότητας. Πρόσφατα, εκδόθηκε άλλη μια, όπου μέσα σε αυτή υπάρχει κι ένα νέο παλάτι. Εκδίδει εγκύκλιο και λέει “εγώ εξαιρούμαι”. Αφού εσύ εξαιρείσαι, γιατί να υπακούσει ο πολίτης;», ανέφερε ακόμη ο αρχηγός του CHP.

«Συνεχίζουν τη ζωή μέσα στη χλιδή, την πομπώδη διαφθορά, τη δωροδοκία, τη διαπλοκή, τον οχετό και τη σπατάλη. Είναι η σπατάλη αμαρτία; Είναι. Αλλά εκείνος λέει, “θα συνεχίσω να αμαρτάνω”. Πούλησαν τα εργοστάσια, πούλησαν τα οικόπεδα. Πούλησαν όλες τις αποταμιεύσεις της δημοκρατίας. Δεν έχω δει ποτέ άλλον να διαπράττει τόσο μεγάλη προδοσία στη χώρα του. Ξέρω ότι θα με μηνύσει ξανά, αλλά αντί να καταθέτει αγωγές αποζημίωσης, ας έρθει να με αντιμετωπίσει», δήλωσε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, υποστηρίζοντας ότι ο πληθωρισμός είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στη χώρα.

Με πληροφορίες από το Sigmalive.com

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.