Κέρδη στη Wall Street

Κέρδη στη Wall Street

Ειδικότερα, σε συμφωνία για την πώλησή της σε κοινοπραξία της οποίας ηγείται ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλός της Μάικλ Ντελ και η εταιρεία Silver Lake Partners κατέληξε η Dell. Το τίμημα ανέρχεται σε 24,4 δισ. δολ. και καθιστά τη συμφωνία τη μεγαλύτερη μοχλευμένη εξαγορά από τότε που ξέσπασε η παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση.

Στο μεταξύ, τη μεγαλύτερη αύξηση των τελευταίων έξι ετών κατέγραψαν οι τιμές των κατοικιών στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoreLogic. Ο σχετικός δείκτης σημείωσε άνοδο 0,4% σε μηνιαία βάση και 8,3% σε ετήσια βάση τον Δεκέμβριο, υποδεικνύοντας αύξηση στις τιμές της αγοράς στέγης για δέκατο συνεχή μήνα.

Με τα σημαντικότερα κέρδη έκλεισαν οι μετοχές των Bank of America, Unites Health και ΗP ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές των International Business Machines και United Technologies.

O δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,71% στις 13.979,15 μονάδες, ο δείκτης S&P 500 κατέγραψε κέρδη 1,04% στις 1.511,26 μονάδες και ο Nasdaq έκλεισε με άνοδο 1,29% στις 3.171,59 μονάδες.

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ