Κέιτ Μίντλετον: Σάλος μετά την προσπάθεια παραβίασης του ιατρικού φακέλου της – Η «περίεργη» σιωπή των υπευθύνων της κλινικής

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί εδώ και λίγες ώρες στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον, αφού έγιναν αναφορές πως το προσωπικό προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιδιωτικά ιατρικά αρχεία της πριγκίπισσας.

Τώρα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της Daily Mail το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας, χθες το βράδυ αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν το προσωπικό που φέρεται να προσπάθησε να χακάρει τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον εξακολουθεί να εργάζεται στη διάσημη κλινική.

Οι επικεφαλής της Κλινικής του Λονδίνου ξεκίνησαν κατεπείγουσα έρευνα, καθώς υπήρξαν αναφορές ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού είχε προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία της πριγκίπισσας, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών επιβεβαίωσε στη MailOnline ότι «είχε λάβει αναφορά παραβίασης» και βρισκόταν στη διαδικασία «αξιολόγησης των παρεχόμενων πληροφοριών».

Εν τω μεταξύ μέλη του νοσοκομείου αναφέρουν πως: «Όλο το ιατρικό προσωπικό είναι σοκαρισμένο και στενοχωρημένο με την υπόθεση αυτή ενώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι κάποιος έμπιστος συνάδελφος θα μπορούσε να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της ηθικής».

Έχει γίνει γνωστό ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ενήμερη για το περιστατικό, ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον είπε: «Αυτό είναι θέμα της Κλινικής του Λονδίνου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ