Καβγάς για μια… γκάφα: Ο personal trainer και οι καυτές πόζες που άναψαν “φωτιές”

Πανικό έπαθε μία γυναίκα όταν αντιλήφθηκε ότι κατά λάθος είχε στείλει στον προσωπικό γυμναστή της φωτογραφίες της μόνο με τα εσώρουχά της, προκαλώντας πρόβλημα στον άνδρα και τη σχέση του.

Η Τζέμα Χιλ, ραδιοφωνική παραγωγός στο Heart West Midlands, εξήγησε σε ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tiktok και έχει γίνει viral πώς έγινε η παρεξήγηση με τον personal trainer της. Όπως είπε ο άνδρας της ζήτησε να βγάλει φωτογραφίες από το “πριν” με εσώρουχα ώστε να μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξή της.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του, η Τζέμα πόζαρε με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου της και μετά του έστειλε τις… αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν εξευτελιστικό για την ίδια καθώς ο γυμναστής της απάντησε ότι παρεξήγησε τις οδηγίες του και πως τώρα η σύντροφός του τον “ανέκρινε” ποια ήταν αυτή η γυναίκα που του έστελνε γυμνές φωτογραφίες.

Η Τζέμα ακολούθησε τις οδηγίες του για τις “καυτές” φωτογραφίες: “μην ανασαίνεις, όχι καλές γωνίες, να είσαι ειλικρινής” και περίμενε την απάντησή του. Εκείνος, όμως, της εξήγησε ότι όταν της είπε να φωτογραφηθεί σχεδόν όπως τη γέννησε η μαμά της δεν εννοούσε ότι έπρεπε να τις μοιραστεί μαζί του , αλλά ήταν μόνο για προσωπική της χρήση, ώστε να συγκρίνει το πριν και το μετά. “Γεια, Τζέμα, συγγνώμη, εννοούσα να βγάλεις φωτογραφίες όχι να μου τις στείλεις. Ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την πρόοδό σου!”.

Η πανικόβλητη Τζέμα απάντησε: “Ω Θεέ μου, λυπάμαι! Νόμιζα ότι έπρεπε να σου τις στείλω. Πόσο εξευτελιστικό! Λυπάμαι πολύ”. Πάντως, ο personal trainer θέλησε να αστειευτεί λέγοντας ότι η σύντροφός του δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο.

“Όχι, δεν ζητώ από πελάτες να μου στέλνουν τις φωτογραφίες τους με εσώρουχα. Έτρωγα με το κορίτσι μου και με ανακρίνει ποια είναι αυτή η γυναίκα”. Οι χρήστες του TikTok ξεκαρδίστηκαν με την γκάφα της Τζέμα ενώ άλλοι ένιωσαν την ντροπή της Τζέμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ