Καθόταν επί 5 ημέρες σε μια λεκάνη τουαλέτας για να σπάσει ένα ρεκόρ που δεν υπάρχει – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν καθισμένος σε μια λεκάνη τουαλέτας για περίπου πέντε ημέρες. Ο λόγος για έναν 48χρονος Βέλγο, ο οποίος προσπαθούσε να σπάσει ένα… μάλλον ανύπαρκτο ρεκόρ, καθώς, όπως υποστηρίζει, είχε ανακαλύψει κάποιον που είχε καθίσει επί 100 ώρες σε μια λεκάνη τουαλέτας.

Ο Τζίμι Ντε Φρεν, ο οποίος αυτήν την περίοδο εκπαιδεύεται για να γίνει οδηγός λεωφορείου, έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να καθίσει επί 165 ώρες σε μια λεκάνη που είχε τοποθετηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στη μέση ενός μπαρ στην Οστάνδη. Στις 116 ώρες πιάστηκε όμως και εγκατέλειψε την προσπάθεια, έχοντας πάντως σπάσει το ρεκόρ που ήθελε.

“Ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο είδος χιούμορ. Γιατί το έκανα; Και γιατί όχι; Τίποτα δεν μου αρέσει περισσότερο από το να μου κάνουν πλάκα οι άλλοι, επειδή μετά μπορώ να κάνω κι εγώ το ίδιο”, είπε ο Ντε Φρεν και πρόσθεσε: “Ήμουν πολύ κουρασμένος και τα πόδια μου πονούσαν αλλά πίστευα ότι θα τα καταφέρω και προσπάθησα να επισημοποιήσω το ρεκόρ”.

Το μπαρ Filip’s Place παρέμεινε ανοιχτό όλες αυτές τις ημέρες ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς του Ντε Φρεν να τον επισκέπτονται ανά πάσα στιγμή.

Ο 48χρονος μπορούσε να κάνει ένα πεντάλεπτο διάλειμμα κάθε μία ώρα – ή να “μαζεύει” τα πεντάλεπτα αυτά για να μπορεί να κοιμάται κάποιες ώρες. Κατά παράδοξο τρόπο, ήταν αναγκασμένος να κάνει διάλειμμα για να πάει στην… τουαλέτα, αφού η δική του λεκάνη δεν ήταν συνδεδεμένη με τις υδραυλικές σωληνώσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ