Καθηγήτρια που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της ζητεί διαζύγιο από τον άνδρα της μέσα από τη φυλακή

Πρώην καθηγήτρια από την Αριζόνα που εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών επειδή είχε σεξουαλική σχέση με έναν από τους μαθητές της, ένα 13χρονο αγόρι, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον άνδρα της, σύμφωνα με αναφορές. Η Μπρίτανι Ζαμόρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση τον Ιούλιο του 2019 αφού δήλωσε ένοχη για σεξουαλική σχέση με ανήλικο, ενώ η κατηγορία υποβαθμίστηκε σε κακοποίηση παιδιού και προσβολή δημοσίας αιδούς.Σύμφωνα με τους ερευνητές η Ζαμόρα έκανε σεξ με τον ανήλικο τρεις φορές το 2018 τόσο στο σχολικό συγκρότημα όσο και εκτός αυτού, σε προάστιο του Φίνιξ. Σε μία περίπτωση κατηγορείται ότι έκανε στοματικό σεξ στο αγόρι μέσα στη σχολική αίθουσα.

Η Ζαμόρα, στην αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Ντάνιελ Ζαμόρα επισημαίνει ότι η σχέση τους είναι διαλυμένη χωρίς ελπίδα επανασυμφιλίωσης, Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο τέσσερα χρόνια δεν έχει παιδιά μαζί, σύμφωνα με την αίτηση.

Η Ζαμόρα που δεν αλλάζει όνομα αυτήν τη στιγμή, παραχωρεί το σπίτι τους στο Μπάκι και όλη την κοινή περιουσία τους στον σύζυγό της μετά το διαζύγιο.Έλαβε την αίτηση διαζυγίου στις 30 Απριλίου αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Η γυναίκα συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018 και κατηγορείται ότι παρενόχλησε τον μαθητή. Το θύμα είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η καθηγήτρια έκαναν πολλές φορές σεξ τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στη σχολική αίθουσα. Κατηγορήθηκε επίσης ότι έστειλε γυμνές φωτογραφίες της στον μαθητή.

Η οικογένεια του μαθητή υπέβαλε αστική αγωγή εναντίον της Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου Λίμπερτι και του συζύγου της Ζαμόρα, με τον ισχυρισμό ότι γνώριζαν τις φήμες πριν αποκαλυφθεί η σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με την αγωγή, ο σύζυγος της Ζαμόρα κατηγορήθηκε ότι δεν ενημέρωσε τις Αρχές αμέσως μόλις έμαθε για την κακοποίηση. Ο Ντάνιελ κάλεσε τον πατέρα του αγοριού αφού έμαθε για την ανάρμοστη σχέση της γυναίκας του, σύμφωνα με τα αστυνομικά έγγραφα που επικαλείται η The Arizona Republic. Σε καταγεγραμμένη κλήση η Ζαμόρα ζήτησε από τους γονείς να συναντηθούν αφού την είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση του αγοριού. Και τότε έφερε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο. Ο Ντάνιελ είπε στον πατέρα του αγοριού: “Η όλη κατάσταση είναι παράλογη. Δεν έχω ακούσει για κάτι παρόμοιο σε ολόκληρη τη ζωή μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ως γονιός πρέπει να είσαι θυμωμένος και πληγωμένος. Ως σύζυγος είμαι ταραγμένος, είμαι πληγωμένος”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ