Καραϊβική: Γυναίκα συνελήφθη επειδή σχεδίαζε την δολοφονία του πρώην άνδρα της – Η αστυνομία το έμαθε τυχαία

Μια μητέρα τριών παιδιών από την Τζόρτζια συνελήφθη στην Καραϊβική, κατηγορούμενη ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, πρώην ποδοσφαιριστή στην ομάδα του Πανεπιστημίου Όμπερν, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Λίντσεϊ Σάιβερ, 36 ετών, συνελήφθη όταν η αστυνομία στις Μπαχάμες, πληροφορήθηκε τυχαία το σχέδιό της να δολοφονήσει τον πρώην άνδρα της, Ρόμπερτ Σάιβερ, 38 ετών, στο πλαίσιο έρευνας που έκανε για άλλη υπόθεση, ανέφερε το Bahamas Court News.  Για την υπόθεση συνελήφθησαν επίσης δύο άνδρες, ο Τέρανς Μπέθελ, 28 ετών – ο οποίος φέρεται να είναι εραστής της γυναίκας- και ο Φάρον Νιούμπολντ.  Η τοπική αστυνομία ανακάλυψε κείμενα που περιγράφουν λεπτομερώς το σχέδιο της γυναίκας, ενώ έψαχνε το τηλέφωνο ενός ύποπτου για διάρρηξη σε μαγαζί, που είχε γίνει νωρίτερα τον Ιούλιο.

Ο Ρόμπερτ και η Λίντσεϊ Σίβερ έχουν ένα σπίτι στις Μπαχάμες, κοντά στο σημείο όπου η γυναίκα γνώρισε τον φερόμενο ως εραστή της, τον Μπέθελ, δήλωσε πηγή που γνωρίζει την υπόθεση στην εφημερίδα Thomasville Times-Enterprise.  Ο Ρόμπερτ Σάιβερ, ο οποίος έπαιζε στην ομάδα των Όμπερν Τάιγκερς από το 2006 έως το 2008, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν έμαθε ότι η Λίντσεϊ Σάιβερ είχε ερωτική σχέση με τον Μπέθελ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η γυναίκα φέρεται να πλήρωσε εκτελεστή για να πραγματοποιήσει τη δολοφονία. Μετά τη σύλληψή τους, η Λίντσει Σάιβερ, ο Μπέθελ και ο Νιούμπολντ μεταφέρθηκαν στην πρωτεύουσα της χώρας, το Νασάου.  Εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Παρασκευή, αλλά δεν τους ζητήθηκε να δηλώσουν αν είναι ένοχοι ή αθώοι. Και οι τρεις αναμένεται να εμφανιστούν πάλι σε δικαστήριο, στις 5 Οκτωβρίου.

Μέχρι το 2020, ο λογαριασμός της γυναίκας στο Ίνσταγκραμ ήταν γεμάτος με αναρτήσεις αγάπης για τον άνδρα της, στις οποίες περιέγραφε πόσο τυχερή ήταν που τον είχε γνωρίσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ