Κάνσας: Μυστήριο με διπλή δολοφονία ζευγαριού – 18χρονη και 17χρονος νεκροί με διαφορά τριών ημερών

Μυστήριο καλύπτει τους θανάτους ενός ζευγαριού. Θύματα είναι ένας 17χρονος και μια 18χρονη. Η 18χρονη από το Κάνσας βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της την Πέμπτη – τρεις ημέρες αφότου το άψυχο σώμα του φίλου της βρέθηκε δίπλα σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία, αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας. Η Kaylah Blackmon, 18 ετών, εξαφανίστηκε από την Κυριακή, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Wichita, λέγοντας στους γονείς της ότι θα επέστρεφε σύντομα, όπως δήλωσαν μέλη της οικογένειας στο Wichita Eagle.

«Θα έχω για πάντα ένα κενό στην καρδιά μου», είπε η καταρρακωμένη μητέρα της 18χρονης, Angelia Stephen. «Αλλά θα λέω πολλές ιστορίες για να κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή, ώστε η αδελφή της να ξέρει ποια ήταν» πρόσθεσε.

Η Blackmon ανακαλύφθηκε από την αστυνομία μέσα στο Ford Escape που ήταν σταθμευμένο έξω από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, ανέφερε η έκθεση. Η αστυνομία έψαχνε για το SUV από τότε που ο 17χρονος φίλος της, Michael Beasley, βρέθηκε νεκρός έξω από μια εκκλησία έπειτα από πυροβολισμό. Η αστυνομία είπε ότι διεξάγει έρευνα για τις δύο ανθρωποκτονίες, αν και δεν έχουν αποκαλύψει πώς πέθαναν και οι δύο έφηβοι.

Πηγή: NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ