Κανένα πρόβλημα στην επικοινωνία Μέρκελ-Σόιμπλε

Τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για πρόβλημα στη συνεργασία της Άνγκελα Μέρκελ με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έβαλαν οι εκπρόσωποί τους. «Η Καγκελάριος συνεργάζεται με τον κ. Σόιμπλε θαυμάσια και σε πνεύμα απόλυτης εμπιστοσύνης, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Στέφεν Ζάιμπερτ, και πρόσθεσε ότι οι δύο πολιτικοί βρίσκονται σε συχνή επαφή και στενή επικοινωνία, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε ό, τι αφορά το γιατί ο κ. Σόιμπλε δεν συμμετείχε στην πενταμερή συνάντηση της περασμένης Δευτέρας, ο κ. Ζάιμπερτ διευκρίνισε ότι επρόκειτο για συνάντηση στο επίπεδο αρχηγών και σημείωσε ότι «δεν γίνεται όλοι να βρίσκονται σε όλες τις συναντήσεις», αλλά και ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο να συμμετέχει κανείς σε μια συνάντηση για να γνωρίζει τι συνέβη σε αυτή την συνάντηση.

Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Γιέγκερ πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο και επισήμανε ότι ο κ. Σόιμπλε είχε ενημερωθεί από την Καγκελαρία για την συνάντηση της περασμένης Δευτέρας και είχε συζητήσει σχετικώς τόσο με την Κριστίν Λαγκάρντ όσο και με τον Μάριο Ντράγκι στην Δρέσδη.

Διαβάστε επίσης:

Ντάισελμπλουμ: Η ελληνική αντιπρόταση θα πρέπει να είναι οικονομικά υγιής

Bild: Θα χάσει η Μέρκελ τον σημαντικότερο υπουργό της;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ