Κάμερα κατέγραψε μάγειρα… να φτύνει στο φαγητό των πελατών – ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες που προκαλούν αηδία, κατέγραψε κάμερα σε εστιατόριο της Κίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των μαγείρων έφτυνε μέσα στα φαγητά των πελατών μεταξύ των οποίων ένας βρήκε ακόμη και τσιγάρο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό κατεγράφη στο Ξιάν της Κίνας, όπου ένας πελάτης είχε παραγγείλει ένα πιάτο για το παιδί του, όμως το έστειλε πίσω στην κουζίνα λόγω της κακής γεύσης του φαγητού. Στο δεύτερο πιάτο τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερο, καθώς βρήκε ένα τσιγάρο. Μάλιστα εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ένας σερβιτόρος του είπε πως είχε μείνει κατά λάθος εκεί, σύμφωνα με τοπικό Μέσο.

Στη συνέχεια ζήτησε να παρακολουθήσει τα βίντεο της κάμερας ασφαλείας και φυσικά σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο σεφ μαγείρευε χωρίς μάσκα προσώπου και μάλιστα έφτυνε στο φαγητό. Ο μάγειρας, έπειτα από όλα αυτά δικαιολογήθηκε λέγοντας πως τον πονούσε ο λαιμός του και έφτυνε στο έδαφος και όχι στο φαγητό. Ο πελάτης επέμεινε πως αυτό συνέβη στο δικό του φαγητό, με το εστιατόριο να κλείνει προσωρινά και να ζητεί συγγνώμη.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το εστιατόριο στην Κίνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ