Καμαλίγια…η Lady Gaga της Ευρώπης

Καμαλίγια…η Lady Gaga της Ευρώπης

Ο πακιστανικής καταγωγής Βρετανός ολιγάρχης Μοχάμαντ Ζαχούρ αποφάσισε να επενδύσει τα χρήματά του, 750 εκατομμύρια ευρώ, στο ταλέντο της γυναίκας του, Καμαλίγια.

Η 36χρονη Μις Κόσμος το 2008 είναι πασίγνωστη και ιδιαίτερα αγαπητή στην Ουκρανία, ωστόσο ο σύζυγός της επιθυμεί η φήμη της να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει η επόμενη Lady Gaga της Ευρώπης.

Η Καμαλίγια συνδυάζει την παραδοσιακή όπερα με την ποπ χορευτική μουσική, συνδυασμός αρκετά “εύπεπτος” για τα στομάχια των Δυτικών. Ο Ζαχούρ έχει πάρει στα σοβαρά το “πείραμά” του, καθώς όπως αναφέρει “είναι κάτι που αξίζει τα χρήματά του”.

Ο δημοσιογράφος Φιλίπ Εμκε του γερμανικού περιοδικού “Der Spiegel” επισκέφθηκε το ζευγάρι που περιμένει και το πρώτο του παιδί-η Καμαλίγια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της-στην έπαυλή τους στην Ουκρανία που μοιάζει περισσότερο με τον ουρανοξύστη Burj του Ντουμπάι, διακοσμημένο με ασιατικο-ευρωπαϊκά στοιχεία και επίχρυσα έπιπλα. “Σκοπεύουμε να στείλουμε την Lady Gaga στη σύνταξη”, αποκάλυψε ο Ζαχούρ με περίσσιο θράσος στον Γερμανό δημοσιογράφο.

Πηγή: Τύπος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ