Καινούργιος δίσκος από τους Doobie Brothers

 Οι Doobie Brothers είναι ένα από τα σπουδαιότερα rock συγκροτήματα της Αμερικής. Ιδρύθηκαν το 1970 στο San Jose της California.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Τα βασικά μέλη του γκρουπ είναι ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Tom Johnston, ο Patrick Simmons στην κιθάρα και τα φωνητικά και ο John McFee, επίσης στην κιθάρα και τα φωνητικά.
Ασφαλώς, βασικό μέλος των Doobies θεωρείται και ο πολύς Michael McDonald (τραγούδι και κήμπορντς) αλλά δεν συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της μπάντας, όπως π.χ. στο τελευταίο τους νέο άλμπουμ, επειδή ακολουθεί και σημαντική σόλο καριέρα.
Doobie Brothers
Οι Doobie Brothers εντάχθηκαν στο Vocal Group Hall of Fame το 2004 και στο Rock and Roll Hall of Fame το 2020. Έχουν πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους!
Μεγάλες Τop-40 επιτυχίες τους ήσαν τα “Listen to the Music”, “Jesus is Just Alright”, “Long Train Runnin'”, “China Grove”, “Black Water”, “Takin’ It to the Streets”, “What A Fool Believes” και “The Doctor”.
Doobie Brothers
Πρόσφατα έβγαλαν το καινούργιο μεγάλο δίσκο τους με γενικό τίτλο “Liberté”, o οποίος περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:
1. Oh Mexico
2. Better Days
3. Don’t Ya Mess With Me
4. Cannonball
5. Wherever We Go
6. The American Dream
7. Shine
8. We Are More Than Love
9. Easy
10. Just Can’t Do This Alone
11. Good Thang
12. Amen Old Friendhttps://www.youtube.com/watch?v=dMES6EkZlmQ&feature=youtu.behttps://www.youtube.com/watch?v=ri7GYpn8w9A&feature=youtu.be

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ