Και άλλη γυναίκα για τον Πετρέους

Και άλλη γυναίκα για τον Πετρέους

 

Η έρευνα του FBI που οδήγησε στην αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του διευθυντή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους με τη συγγραφέα Πόλα Μπρόντγουελ είχε ως αφορμή τα “ύποπτα” ηλεκτρονικά μηνύματα που εστάλησαν σε μια άλλη γυναίκα, όπως ανέφεραν αξιωματούχοι των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Αρχικά στόχος της έρευνας δεν ήταν ο Πετρέους όμως το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση, προς έκπληξη των ομοσπονδιακών ερευνητών. Το FBI ερευνούσε “μια υπόθεση μεταξύ δύο γυναικών και έπεσε πάνω στο θέμα του Πετρέους”, είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς πηγή της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας.

Η έρευνα ξεκίνησε όταν η Μπρόντγουελ έστειλε απειλητικά μηνύματα σε μια άλλη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά. Η γυναίκα αυτή ανήκει στο περιβάλλον του Πετρέους, αλλά δεν διευκρινίστηκε τι είδους σχέση διατηρούσαν οι δυο τους.

Η γυναίκα κατέφυγε στο FBI καταγγέλοντας ότι παρενοχλείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η υπηρεσία εντόπισε ότι οι απειλές προέρχονταν από την Μπρόντγουελ. Ταυτόχρονα όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, βρέθηκαν και τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η συγγραφέας με τον πρώην διευθυντή της CIA, του οποίου έχει γράψει τη βιογραφία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ