Joey Jordison: Πέθανε ο θρυλικός ντράμερ των Slipknot

Ο Joey Jordison, ο οποίος ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Slipknot πέθανε σε ηλικία 46 ετών. Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του με μια ανακοίνωση στο περιοδικό Rolling Stone. Όπως αναφέρουν ο θρυλικός ντράμερ πέθανε στον ύπνο του τη Δευτέρα.

Το TMZ αναφέρει ότι ο Τζόρντισον εντοπίστηκε νεκρός και οι διασώστες δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν. Στο σπίτι του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν βρέθηκαν ναρκωτικά.

Η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί και η δήλωση περιελάμβανε αίτημα για «προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ηρεμίας της οικογένειας σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

Η ανακοίνωση της οικογένειας του 46χρονου «Συντετριμμένοι μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα πως ο Joey Jordison, δημιουργικός ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης, πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του στις 6 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών. Ο θάνατος του Joey μας άδειασε τις καρδιές και ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Όσοι γνώριζαν τον Joey, καταλάβαιναν την ευφυΐα του, την ευγενική προσωπικότητά του, την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και τη μουσική. Η οικογένεια του Joey ζητά από φίλους, φανς και ΜΜΕ να σεβαστούν την ανάγκη για ιδιωτικότητα και ηρεμία σε αυτή την ασύλληπτα δύσκολη στιγμή. Η οικογένεια θα κάνει την κηδεία σε κλειστό κύκλο και ζητά από τα μέσα και το κοινό να σεβαστούν την επιθυμία των συγγενών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ