Ιβάνα Τραμπ: Οι 4 γάμοι της και οι σχέσεις με τους πρώην συζύγους της

Πολλοί θα θυμούνται την Ιβάνα Τραμπ (πατρικό όνομα: Zelnickova) ως την εκλιπούσα πρώτη σύζυγο του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αλλά αυτός ήταν μόνο ένας από τους τέσσερις συζύγους της.

Η Τσέχο-Αμερικανίδα επιχειρηματίας, η οποία πέθανε στις 14 Ιουλίου 2022 σε ηλικία 73 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή, είχε ήδη παντρευτεί μια φορά πριν πει «ναι» στον Ντόναλντ Τραμπ.

Έπειτα από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, η Ιβάνα είχε πει στο Page Six το 2017 ότι δεν έψαχνε για άλλο σύζυγο και δεν έβγαινε πια σε ραντεβού επειδή αυτό το κομμάτι της ζωής της είχε «τέλειωσε» και, αντ’ αυτού, επέλεξε να περάσει χρόνο με τα εγγόνια της.

Alfred Winklmayr, 1971-1973

Παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Alfred Winklmayr, στην Πράγα τον Νοέμβριο του 1971 όταν ήταν 22 ετών. Το μοντέλο και ο Αυστριακός εκπαιδευτής σκι ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο δικηγόρος της Ιβάνα το 1990 περιέγραψε την ένωση ως «γάμο του Ψυχρού Πολέμου» που «δεν ολοκληρώθηκε ποτέ». Προφανώς «ήθελε την ελευθερία της» από το τότε κομμουνιστικό καθεστώς της Τσεχοσλοβακίας. Το πρακτορείο αναφέρει ότι η Ιβάνα έλαβε το αυστριακό της διαβατήριο τον Μάρτιο του 1972 και μετανάστευσε στον Καναδά τον Σεπτέμβριο του 1972, όπου — μετά από μια υποχρεωτική περίοδο αναμονής — «λύθηκε» ο γάμος της τον Αύγουστο του 1973.

Ντόναλντ Τραμπ, 1977-1992

Η Ιβάνα γνώρισε τον Ντόναλντ στη Νέα Υόρκη το 1976 μέσα στο εστιατόριο Maxwell’s Plum, όταν ήταν ένα 26χρονο μοντέλο που ζούσε στο Μόντρεαλ. Δήλωσε στο LiveSigning ότι ο μεγιστάνας των ακινήτων βοήθησε εκείνη και τους φίλους της να βρουν ένα τραπέζι στο «γεμάτο» κατάστημα και στη συνέχεια πλήρωσε για το δείπνο τους.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άνθρωπο [που θα] πλήρωνε για κάτι και δεν ήθελε τίποτα σε αντάλλαγμα», είπε στο πρακτορείο. “Λίγα ήξερα τότε…” πρόσθεσε.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε έναν εντυπωσιακό γάμο τον Απρίλιο του 1977 και καλωσόρισαν τον γιο τους, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, τον ίδιο Δεκέμβριο. Η κόρη τους, Ιβάνκα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981 και ο μικρότερος γιος, Έρικ, τον Ιανουάριο του 1984.

Έγινε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών το 1988. Κατά τη διάρκεια του 15ετούς γάμου της με τον Ντόναλντ, η Ιβάνα Τραμπ κατείχε βασικές διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Τραμπ. Ωστόσο, οι δυο τους χώρισαν τον Μάρτιο του 1992 εν μέσω ειδήσεων για τη σχέση του επιχειρηματία με τη Marla Maples.

Μετά τον χωρισμό τους, η Ιβάνα είπε στο The Post ότι ζήτησε την «πλήρη επιμέλεια» των παιδιών τους.

«Αυτό ήταν αδιαπραγμάτευτο», θυμάται, σημειώνοντας ότι «ακόμα κι αν ο Ντόναλντ και εγώ είχαμε μείνει μαζί, θα είχα μεγαλώσει τα παιδιά».

Οι δυο τους μπόρεσαν αργότερα να συμφιλιωθούν και είχαν φιλικές σχέσεις πριν από τον θάνατό της.

«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και εκπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη ζωή έμπνευσης», είπε ο Ντόναλντ σε μια δήλωση όταν πέθανε. «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ».

Riccardo Mazzucchelli, 1995-1997

Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Riccardo Mazzucchelli τον Νοέμβριο του 1995. Σύμφωνα με το People, αρχικά έκανε πρόταση γάμου ανεπιτυχώς με ένα διαμάντι 10 καρατίων. Χρόνια αργότερα, της χάρισε ένα τεράστιο βιρμανικό ζαφείρι και εκείνη δέχτηκε. Ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια.

Το ζευγάρι χώρισε το 1997. Ο Mazzucchelli είπε στην εφημερίδα: «Αγάπησα πολύ την Ιβάνα και νομίζω ότι έκανα το καλύτερο δυνατό. Έκανα για εκείνη περισσότερα από όσα έκανε ποτέ ο Ντόναλντ».

Αργότερα το ίδιο έτος, η Ιβάνα μήνυσε τον Mazzucchelli για 15 εκατομμύρια δολάρια για φερόμενη παραβίαση της ρήτρας εμπιστευτικότητας του προγαμιαίου τους συμφωνητικού. Στη συνέχεια, ο Mazzucchelli υπέβαλε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Ιβάνα και του Ντόναλντ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δικαστηρίου. Σύμφωνα με το RadarOnline, ο Mazzucchelli πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2017.

Rossano Rubicondi, 2008-2009

Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε τον, πολύ νεότερο της, Ιταλό ηθοποιό Rossano Rubicondi στο Mar-A-Lago – το πολυτελές Palm Beach, Fla., κλαμπ και θέρετρο που ανήκει στον πρώην σύζυγό της- τον Απρίλιο του 2008.

Αν και ο γάμος τους τελείωσε πριν από την επέτειο του ενός έτους, είχαν αρκετές επανασυνδέσεις για το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας που ακολούθησε.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μάλιστα μαζί στην ιταλική εκδοχή του «Dancing with the Stars» το 2018. «Η σχέση ολοκληρώθηκε», εξήγησε η Ivana στο Page Six τον επόμενο χρόνο. «Ο Rossano περνά πολύ χρόνο στην Ιταλία, και εγώ περνάω πολύ χρόνο στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και το St-Tropez… Η σχέση από απόσταση πραγματικά δεν λειτουργεί. Περάσαμε καλά και είμαστε φίλοι. Ο χωρισμός ήταν φιλικός».

Ο Ρουμπικόντι πέθανε τον Νοέμβριο του 2021 σε ηλικία 49 ετών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ