Η…θλιμμένη Ζιλί Γκαγιέ

Η…θλιμμένη Ζιλί Γκαγιέ

 

Σιωπηλή, απομονωμένη και δυστυχής, η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, η γυναίκα που έγινε πρώτο θέμα στο σκανδαλοθηρικό Τύπο της Γαλλίας τους τελευταίους μήνες, περνάει δύσκολες ώρες και έχει πλέον…αποξενωθεί ακόμη και από τον Φρανσουά Ολάντ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι βρετανικοί «Times» για την πέτρα του σκανδάλου, που τον περασμένο Ιανουάριο…έκανε το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer» να πουλήσει χιλιάδες τεύχη, όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με το Γάλλο πρόεδρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος ο Ολάντ, που διέκοψε την πολυετή του σχέση με τη Βαλερί Τριερβελέρ, για να ζήσει, όπως όλα έδειχναν τον έρωτά του με την Γκαγιέ, φέρεται σήμερα να τηρεί αποστάσεις από τη νέα του αγαπημένη, με σκοπό να μην προκαλέσει θόρυβο. Ιδιαίτερα, σε μία περίοδο, όπως αυτή, κατά την οποία προσπαθεί να πείσει τους Γάλλους ότι έλαβε το μήνυμα της κάλπης, μετά την ιστορική ήττα των Σοσιαλιστών στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της ηθοποιού πιστεύουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος περιμένει απλώς να περάσει χρόνος, μέχρι να ξεχάσει η κοινή γνώμη το «σκάνδαλο Γκαγιέ» και το θέμα να πάψει να ενδιαφέρει. Δεν είναι λίγοι, όμως, και εκείνοι που εκφράζουν αμφιβολίες κατά πόσο ο ισχυρός άνδρας της Γαλλίας έχει πρόθεση να συνάψει σταθερή σχέση μαζί της. Ο Φρανσουά Ολάντ έχει ήδη δηλώσει στο περιβάλλον του πως δεν θα επιθυμούσε μία νέα πρώτη κυρία στο μέγαρο των Ηλυσίων, μετά την Τριερβελέρ και τον πολύκροτο χωρισμό τους.

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη θυελλώδη σχέση Ολάντ – Γκαγιέ, που ξεκίνησε το 2012 και συνεχιζόταν με διαλείμματα μέχρι την αιφνίδια αποκάλυψή της στις αρχές του χρόνου, να καταρρέει».

Όπως και να ‘χει, σημειώνει ο ανταποκριτής των «Times» στο Παρίσι, Άνταμ Σέιτζ, η Ζιλί Γκαγιέ έχει κλειστεί στον εαυτό της και ακυρώνει ακόμη και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ