Ιταλία: Ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή γιατί δεν άντεχε τη… σύζυγό του

Ο γάμος δεν είναι για όλους και το επιβεβαιώνει η ιστορία ενός άνδρα στην Ιταλία, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει στη φυλακή επειδή δεν άντεχε την σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η la stampa, ο άνδρας ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Εμφανίστηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον βάλουν πάλι στο κελί γιατί δεν μπορούσε να αντέξει τη ζωή με τη γυναίκα του στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο… άτυχος είναι ένας 30χρονος από την Αλβανία, ο οποίος ζει στην Guidonia Montecelio, που βρίσκεται κοντά στη Ρώμη.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας του Τίβολι σημειώνει ότι “ο άνδρας αγανακτισμένος από αυτή την κατάσταση, προτίμησε να φύγει και αυθόρμητα να παρουσιαστεί στους αστυνομικούς προκειμένου να ζητήσει να εκτίσει την ποινή του στη φυλακή”.

Ο 30χρονος ήταν σε κατ’οίκον περιορισμό για εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά. Είχε βγει από τη φυλακή εδώ και λίγους μήνες αλλά η ποινή του είναι για αρκετά χρόνια όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής στο Τίβολι, Francesco Giacomo Ferrante στο AFP.

“Ζούσε στο σπίτι μαζί με τη σύζυγο και την οικογένεια του. Δεν μπορούσε να το αντέξει άλλο” τόνισε ο Ferrante said.

“Μας είπε “ακούστε η ζωή στο σπίτι έχει γίνει κόλαση για μένα. Δεν μπορώ να το κάνω άλλο. Θέλω να επιστρέψω στη φυλακή” πρόσθεσε.

Στη συνέχεια συνελήφθη επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη μεταγωγή του στη φυλακή.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ