Ισραηλινός στρατός: Η έγκυος μητέρα και το βρέφος σκοτώθηκαν από όπλα της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός διέψευσε σήμερα ότι ένα βρέφος και η έγκυος μητέρα του σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή που διεξήγαγε στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνοντας ότι η Χαμάς είναι υπεύθυνη για τον θάνατό τους.

«Η προπαγάνδα των τρομοκρατικών οργανώσεων σε όλο της το μεγαλείο», κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Ρόνεν Μανέλις στο Twitter. «Η μητέρα και το κορίτσι οι οποίες (σύμφωνα με τους Παλαιστίνιους) έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινή επίθεση σκοτώθηκαν στην πραγματικότητα από όπλα της Χαμάς», πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Άλλος εκπρόσωπος του στρατού, ο αντισυνταγματάρχης Τζόναθαν Κόνρικους, επεσήμανε μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτει ο στρατός, «είμαστε 100% βέβαιοι ότι δεν ήταν όπλα του ισραηλινού στρατού» αυτά που σκότωσαν τη μητέρα και το βρέφος, αλλά «μια ρουκέτα που εκτόξευσε η Χαμάς και η οποία εξερράγη εκεί που δεν έπρεπε».

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι η Φάλαστιν Αμπού Άραρ, 37 ετών και έγκυος, και το 14 μηνών κοριτσάκι της σκοτώθηκαν από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή την ώρα που βρίσκονταν στο σπίτι τους στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ