Ισραήλ: Ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο στέλεχος της Χαμάς στην Γάζα

Ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε ανώτερο αξιωματούχο της Χαμάς στη Ράφα, την οποία από νωρίς σήμερα (10/2/24) το πρωί πλήττουν κυρίως με βομβαρδιστικά αεροπλάνα.

Mε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα από τη στρατιωτική επιχείρηση, ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως, πρόκειται για ανώτερο στέλεχος της Χαμάς, που βρισκόταν στον τομέα της μυστικής αστυνομίας της Ράφα, ο οποίος επλήγη.

Ειδικότερα, οι IDF αναφέρουν ο ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς και άλλα δύο μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης σκοτώθηκαν, κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη Ράφα.
Νωρίτερα σήμερα, η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμός ότι μια ισραηλινή επίθεση στη Ράφα, στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε «δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες».

«Προειδοποιούμε για μια καταστροφή και ένα μακελειό που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε δεκάδες χιλιάδες μάρτυρες και τραυματίες», ανέφερε σε ανακοίνωση η ισλαμιστική οργάνωση, προσθέτοντας ότι για αυτές τις πιθανές επιπτώσεις θα θεωρήσει υπεύθυνες «την αμερικανική κυβέρνηση, τη διεθνή κοινότητα και την ισραηλινή κατοχή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ