Ισπανικός Τύπος: Ο Τραμπ “ταπείνωσε” τον Πέδρο Σάντσεθ – ΒΙΝΤΕΟ

Γνωστός για τους… χοντρούς του τρόπους ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε αντιδράσεις αυτήν τη φορά από την πλευρά της Ισπανίας λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, ή έστω διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους στην Οσάκα κατά τη σύνοδο της G20 όταν ο Σάντσεθ ετοιμαζόταν να καθίσει στην καρέκλα που του υπέδειξαν οι διοργανωτές. Ο Τραμπ πέρασε πίσω του και με μια χειρονομία τον διέταξε “κάτσε κάτω”.

Η χειρονομία αυτή πυροδότησε την οργή των ισπανικών Μέσων που έσπευσαν να μιλήσουν για “ταπείνωση” του Ισπανού πρωθυπουργού. Η El Pais σημείωσε ότι της “εντολής” του Τραμπ ακολούθησε ένα σφιγμένο χαμόγελο και μια κοροϊδευτική γκριμάτσα από τον Σάντσεθ, καθώς οι δύο πολιτικοί ηγέτες έχουν ανύπαρκτες διπλωματικές σχέσεις. Το TeleMadrid μεταδίδει ότι επρόκειτο για μια “περίεργη συνάντηση” ενώ ο Τραμπ είπε “έχεις ένα καλό σημείο” προτού απομακρυνθεί.

Στο μεταξύ, η El Diario Patriota κάνει λόγο για ταπείνωση του Σάντσεθ, ενώ υπενθυμίζει την επίσης αμήχανη και αναγκαστική συνάντηση των δύο ανδρών σε Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου με το ζόρι κοιτάχτηκαν και ο Τραμπ μίλησε στον Σάντσεθ έπειτα από μία αμήχανη παρατεταμένη παύση.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.