Ισπανία: Οι φλόγες καταπίνουν μπουλντόζα – Σαν τρελός τρέχει ο χειριστής

Ξυστά από το θάνατο πέρασε ένας χειριστής εκσκαφέα, στην Ισπανία, ο οποίος προσπαθούσε να φτιάξει αντιπυρική ζώνη, δίπλα από χωράφι, για να σώσει τις καλλιέργειες, καθώς ο καύσωνας που σαρώνει τη χώρα έχει πυροδοτήσει δεκάδες πύρινα μέτωπα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Τάμπαρα της περιοχής Ζαμόρα. Οι κάτοικοι προσπαθούν ολόκληρη την ημέρα να εμποδίσουν τη φωτιά από το να φτάσει στα σπίτια και τις καλλιέργειές τους. Όπως φαίνεται στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, ένας άνδρας καταφέρνει την τελευταία στιγμή να ξεφύγει από τις φλόγες, οι οποίες έχουν “καταπιεί” την μπουλντόζα.

Το video από την El Pais τον δείχνουν να οδηγεί γρήγορα το γεωργικό μηχάνημα πριν κάνει μια στροφή κοντά σε έναν φράχτη. Δευτερόλεπτα αργότερα το όχημα εξαφανίζεται, περικυκλωμένο από πυκνές φλόγες και καπνό. Ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από τις φλόγες, αλλά τρέχοντας πανικόβλητος, σκόνταψε. Σηκώθηκε και συνέχισε να τρέχει, με το παντελόνι του να καίγεται και έναν πυροσβέστη, ο οποίος φορούσε προστατευτικό εξοπλισμό, να τον ακολουθεί.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ