ΗΠΑ: “Βαρέθηκα τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Ε, λοιπόν έχω κοιμηθεί με 50 ωραίες γυναίκες”

Εκνευρισμένος από τον χείμαρρο των αποκαλύψεων για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών στις ΗΠΑ, ένας δικαστής έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι τα τελευταία 50 χρόνια έχει κοιμηθεί με 50 γυναίκες, και μάλιστα απηύθυνε αυτό το μήνυμα… “εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών”.

Στο κείμενο αυτό, ο Μπιλ Ο’Νιλ, δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οχάιο, υπερασπίζεται τον Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Μινεσότα Αλ Φράνκεν, ο οποίος την εβδομάδα που διανύουμε ζήτησε δημοσίως συγνώμη επειδή το 2006 ανάγκασε μια παρουσιάστρια να τον φιλήσει και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε να της πιάνει το στήθος ενώ εκείνη κοιμόταν.

“Τώρα που τα σκυλιά ζητούν το κεφάλι του γερουσιαστή Αλ Φράνκεν, θεωρώ ότι είναι η ώρα να μιλήσω εξ ονόματος όλων των ετεροφυλόφιλων ανδρών”, γράφει ο Ο’Νιλ ο οποίος θα είναι υποψήφιος κυβερνήτης του Οχάιο στις εκλογές του 2018. “Ως υποψήφιος κυβερνήτης, θέλω να εξοικονομήσω από τους αντιπάλους μου λίγο χρόνο από τις έρευνές τους”, προσθέτει.

“Τα τελευταία 50 χρόνια, είχα στενές σεξουαλικές σχέσεις με περίπου 50 πολύ ωραίες γυναίκες”, συνεχίζει, περιγράφοντας “την εντυπωσιακή προσωπική γραμματέα του γερουσιαστή Μπομπ Ταφτ” που ήταν και “ο πρώτος του έρωτας” καθώς και μια “κοκκινομάλλα μοιραία γυναίκα”.

Και καταλήγει δηλώνοντας “απογοητευμένος από την τρέχουσα παραφορά για σεξουαλικές συνευρέσεις που έγιναν πριν από πολλές δεκαετίες”. Οι πολιτικοί πρέπει να επιστρέψουν σε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά θέματα, όπως τα νοσοκομεία και η χρήση της κάνναβης, έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.