ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπέβερλι Χιλς

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον τέσσερις τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς στο Μπέβερλι Χιλς, ανακοίνωσε απόψε η πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης, η οποία έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας, έπειτα από τηλεφώνημα.

Είναι το τέταρτο επεισόδιο με ένοπλη επίθεση και πολλαπλά  θύματα στην Καλιφόρνια μέσα σε μια εβδομάδα. Οι τέσσερις τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.  Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες ανταποκρίθηκε αμέσως  σε έκκληση για βοήθεια που έλαβε στις 2:35 π.μ. σε έναν δρόμο με ακριβές κατοικίες, βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης, είπε ένας εκπρόσωπός της.

Τα στελέχη της εντόπισαν τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική. Άλλοι δύο μετέβησαν μόνοι τους στο νοσοκομείο, είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής. Φαίνεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε  σε μια έπαυλη κοντά στο Μπέβερλι Χιλς, την πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες.

Η Καλιφόρνια θρηνεί ακόμα  τα  προηγούμενα περιστατικά με πυροβολισμούς στα οποία 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους .  Τα τρία θύματα βρέθηκαν μέσα σε ένα όχημα σταθμευμένο έξω από την έπαυλη. Οι τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Το σπίτι όπου είχε οργανωθεί η γιορτή βρίσκεται σε μια από τις πλουσιότερες περιοχές του Λος Άντζελες, όπου τα σπίτια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, ανταγωνίζονται σε χλιδή.

Οι αρχές εκτιμούν ότι μια “συγκέντρωση” γινόταν στην έπαυλη,  αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη τι είδους συγκέντρωση ήταν, είπε ο αστυνομικός Μπρους Μπόριχαν στους δημοσιογράφους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ