ΗΠΑ: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στον καταψύκτη – Ήθελε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

Ένας άνδρας από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, βρέθηκε νεκρός μέσα στον καταψύκτη ενός άδειου σπιτιού τον περασμένο μήνα. Όπως αποκαλύπτεται είχε διαφύγει από τις αρχές και πιθανότατα πήδηξε μέσα για να κρυφτεί από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν.

Ο Brandon Lee Buschman, 34 ετών, ανακαλύφθηκε μέσα σε έναν καταψύκτη στο υπόγειο του ακατοίκητου σπιτιού στις 26 Ιουνίου. Ο κάτοικος του Μπάμπιτ είχε ενεργό ένταλμα για τη σύλληψή του και η αστυνομία υποπτεύεται ότι πήδηξε στην κατάψυξη μόνος του για να κρυφτεί, αλλά παγιδεύτηκε μέσα.

Δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο σώμα του, σύμφωνα με τη νεκροψία που έγινε από το γραφείο του ιατροδικαστή. Η τοξικολογική έκθεση αναμένεται να βγει σε αρκετές εβδομάδες.

Ο καταψύκτης είναι ένα παλαιότερο μοντέλο με μηχανισμό κλειδώματος στο εξωτερικό του καταψύκτη, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Gilbert. «Όταν είναι κλειστός, ο καταψύκτης δεν μπορεί να ανοίξει από μέσα», ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου.

Ο καταψύκτης δεν λειτουργούσε όταν μπήκε μέσα, επειδή δεν έχουν συνδεθεί κοινόχρηστα στο σπίτι από τον Απρίλιο του 2022. Το σπίτι δεν έχει κατοικηθεί από τον Φεβρουάριο του 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ