ΗΠΑ: Συγκινητική πρόταση γάμου στη σύζυγό του που νίκησε τον κορονοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

Καρδιές ράγισε η στιγμή που ένας άνδρας γονάτισε μπροστά στη σύζυγό του και της έκανε για δεύτερη φορά πρόταση γάμου, ενώ νοσηλευτής την οδηγούσε έξω από το νοσοκομείο αφού είχε νικήσει τον κορονοϊό. Ο Τζίνο και η Ριάμι Κρινσόου σχεδίαζαν να ανανεώσουν τους όρκους του γάμου τους τον Οκτώβριο στη 17η επέτειό τους. Ωστόσο, εκείνη μολύνθηκε με κορονοϊό τον Μάρτιο και νοσηλεύτηκε στην Εντατική στο Νοσοκομείο Μπομόντ στο Ντίαρμπορν του Μίτσιγκαν.

Η 49χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Ντριτρόιτ που έχει ιστορικό σε άσθμα και διαβήτη παρουσίασε πνευμονία και παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή προτού σταθεροποιηθεί η κατάστασή της έπειτα από μία εβδομάδα στην Εντατική. Όταν ο Τζίνο έμαθε ότι η σύζυγός του νίκησε τον φονικό ιό, εμφανίστηκε και γονάτισε μπροστά της ενώ την έβγαζαν έξω σε αναπηρικό καροτσάκι αφού είχε πάρει εξιτήριο. Ο κόσμος γύρω τους χειροκρότησε ενώ η Ριάμι δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξη και τη συγκίνησή της.

Η γυναίκα θεωρεί ότι κόλλησε τον ιό στην ουρά οπωροπωλείου όπου αρκετοί πελάτες έβηχαν και φτερνίζονταν. Στις 12 Μαρτίου ένιωσε έναν πόνο στον αριστερό πνεύμονα και στην πλάτη προτού αρχίσει να έχει συμπτώματα γρίπης, ρίγη και εφιδρώσεις.

Πηγή: New York Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ