ΗΠΑ: Στην Τζένιφερ Λόπεζ στρέφεται για βοήθεια η Χίλαρι

Τη «λάμψη» των πρωταγωνιστών της σόοουμπιζ προσπαθεί να αξιοποιήσει η Χίλαρι Κλίντον για να καταφέρει να πείσει τους αναποφάσιστους Αμερικάνους να πάνε να ψηφίσουν, καθώς και για να κινητοποιήσει τους εθελοντές στις πολιτείες κλειδιά που θα κρίνουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν από την, η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε δωρεάν συναυλία για τους υποστηρικτές της Κλίντον στο Μαϊάμι, προσφέροντας την ευκαιρία στην Κλίντον να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

Οι εκδηλώσεις με την παρουσία διασήμων, όπως για παράδειγμα μια συναυλία, μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιπερισπασμός από θέματα «αγκάθια», όπως για παράδειγμα η υπόθεση με τo ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κλίντον, αναφέρει ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Έρικ Κάσπερ.

Η συναυλία της Τζέι Λο είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές διάσημους εκπροσώπους της μουσικής.

Την επόμενη εβδομάδα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος θα ανέβει στη σκηνή με τον Τζέι Zι στο Κλίβελαντ και κατόπιν με την Κέιτι Πέρι στην Φιλαδέλφεια την 5η Νοεμβρίου.

Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ κατέδειξε ότι μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων ηλικίας 18 έως 29 ετών, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ.

Ωστόσο η συμμετοχή τους δεν παύει να αποτελεί πηγή ανησυχίας.

Ο εξαιρετικά αρνητικός τόνος της φετινής προεκλογικής κούρσας για τον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει μια αίσθηση πικρίας στους νεαρούς Αμερικανούς απέναντι στην πολιτική, δείχνει μια δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Θύελλα αντιδράσεων για τις ρατσιστικές δηλώσεις του Επιτρόπου Έτινγκερ

Σερβία: Φυγαδεύτηκε ο πρωθυπουργός – Φόβοι για απόπειρα δολοφονίας του

Ο Ραχόι έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ