ΗΠΑ: Σπάνιο ροζ δελφίνι εθεάθη ανοιχτά της Λουιζιάνα – Μοναδικό ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ψαράς από το Χιούστον του Τέξας ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι είδε μπροστά του ένα σπάνιο ροζ δελφίνι στα ανοιχτά της Λουιζιάνα. Ο Thurman Gustin ψάρευε με την κοπέλα του στα νερά του Hackberry στις 12 Ιουλίου, όταν είδε μια ροζ λάμψη.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στη SunHerald, ήταν «σαν να είδα τον Μεγαλοπόδαρο. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχουν ροζ δελφίνια». Ο Gustin κατάφερε να απαθανατίσει τη στιγμή που το δελφίνι βγαίνει για ελάχιστα δευτερόλεπτα στην επιφάνεια. Το βίντεο που ανάρτησε στα social media έχει γίνει viral.

Μάλιστα, ο Gustin ισχυρίζεται ότι είδε ένα δεύτερο, μικρότερο ροζ δελφίνι, αλλά δεν κατάφερε να το τραβήξει σε βίντεο.

Το θέαμα με τα ροζ δελφίνια έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Gustin, καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε στην SunHerald, περνούσε μία δύσκολη φάση στη ζωή του. «Είναι σαν μια πινακίδα που λέει: “Εντάξει, τα πας υπέροχα”. Είμαι χαρούμενος που κυκλοφορεί η ευτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΗΠΑ ροζ δελφίνι

ΗΠΑ ροζ δελφίνι

Το σύντομο βίντεο του Gustin έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί χρήστες των social media αναρωτήθηκαν εάν το μυστηριώδες ροζ δελφίνι ήταν ο «Pinky», ένα ροζ δελφίνι που έχει εμφανιστεί πολλές φορές στην συγκεκριμένη περιοχή το 2007.

Δείτε το βίντεο με το σπάνιο ροζ δελφίνι:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ