ΗΠΑ: Σκάφος έπεσε πάνω σε σπίτι – Εκτινάχθηκαν οι επιβάτες

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συντριβής σκάφους σημειώθηκε στις ΗΠΑ, στην λίμνη Ozarks στο κεντρικό Μιζούρι, αργά το βράδυ του Σαββάτου (22/7). Ο οδηγός του σκάφους φέρεται να ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα την συντριβή του σκάφους πάνω σε ένα σπίτι, ενώ εκτίναξε και τα οχτώ άτομα που επέβαιναν σε αυτό, σύμφωνα με τις αρχές.

Το σκάφος, που κινούνταν από τρεις εξωλέμβιους κινητήρες, πρώτα προσάραξε, στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στο σπίτι και ανατράπηκε, εκτινάσσοντας τους επιβάτες. Τα θύματα που δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη πολιτεία είναι άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 21 έως 51 ετών. Έξι από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά, μεταξύ των οποίων και ο οδηγός, ένας 47χρονος που οι αρχές  έχουν συλλάβει, καθώς οδηγούσε μεθυσμένος. Ο οδηγός ονομάζεται Άνταμ Ραμίρεζ και είναι από την Καλιφόρνια, με βάση την έκθεση της αστυνομίας.

Πηγή: MSHP Troop F

Η αστυνομία σημείωσε πως κανένας από τους επιβάτες δεν φορούσε σωσίβια ή άλλες συσκευές ασφαλείας. Οι φωτογραφίες από το σημείο είναι ανατριχιαστικές και απεικονίζουν τόσο το διαλυμένο σκάφος όσο και την πρόσοψη του σπιτιού, η οποία καταστράφηκε εξαιτίας της δύναμης με την οποία το σκάφος έπεσε πάνω του. Η αστυνομία δήλωσε στο “CBS News” πως το σκάφος ρυμουλκήθηκε και απομακρύνθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/7).

Πηγή: MSHP Troop F

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ