ΗΠΑ: Η σπόντα του Τραμπ για την Μισέλ Ομπάμα

Η Μισέλ Ομπάμα, ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στις ΗΠΑ και μεταξύ των υποστηρικτών της Χίλαρι Κλίντον, δέχτηκε τα φραστικά πυρά του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης στο Φλέτσερ της Βόρειας Καρολίνας.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος καταφέρεται εναντίον της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, και ουσιαστικά πρόκειται για απάντησή του στην ομιλία που εκφώνησε η Μισέλ στις 13 Οκτωβρίου, στην οποία στηλίτευε την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ, ειδικά απέναντι στις γυναίκες.

Αφού εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ο μεγιστάνας των ακινήτων αναφέρθηκε και στη σύζυγό του λέγοντας: «Βλέπω ότι εκείνη αγαπάει πολύ την Χίλαρι.

Όμως η ίδια δεν ήταν που είπε ότι αν δεν είστε ικανοί να φροντίζετε το νοικοκυριό σας, δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με τον Λευκό Οίκο ή τη χώρα; Κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό»» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στις ερωτικές περιπέτειες του Μπιλ Κλίντον πριν και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον προεδρικό θώκο.

Αυτή η δήλωση ήταν σπόντα για τη Μισέλ Ομπάμα, η οποία, όταν ο σύζυγός της κυνηγούσε το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος με αντίπαλο τη Χίλαρι Κλίντον, ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2008, είχε επισημάνει σε ομιλία της στο Σικάγο: «Μία από τις σημαντικές διαστάσεις αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι να βρούμε ένα παράδειγμα για την οικογένεια. Και εγώ πιστεύω ότι εάν κάποιος δεν είναι ικανός να διαχειρίζεται το δικό του σπίτι, μετά βεβαιότητας δεν μπορεί να διαχειριστεί τον Λευκό Οίκο».

Την ίδια ώρα ο δισεκατομμυριούχος από τη Νέα Υόρκη επισήμανε από τη Βόρεια Καρολίνα ότι «αν νικήσει, χάσει ή έρθει σε ισοπαλία», θα είναι ευχαριστημένος διότι τα έδωσε όλα στη μάχη για τον Λευκό Οίκο, μια δήλωση με την οποία δείχνει να απομακρύνεται από την άρνησή του να δεσμευτεί ότι θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα της 8ης Νοεμβρίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προέτρεψε τους υποστηρικτές του να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, με στόχο να νικήσει την αντίπαλό του.

Διαβάστε επίσης:

Μαζική κυβερνοεπίθεση σε Twitter, Spotify και eBay

Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου

Λονδίνο – Συνελήφθη ένας 19χρονος με την κατηγορία της τρομοκρατίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ