ΗΠΑ: Γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα που εισέβαλε στο σπίτι της – “Είμαι μαχήτρια”

Είμαι μαχήτρια, είπε η 69χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ που πυροβόλησε και σκότωσε εισβολέα στο σπίτι της στη Φλόριντα.

Η Βιρτζίνια Μόρισον είπε ότι χαλάρωνε στο σπίτι της με τον 80χρονο σύντροφό της Τσάρλι, το Σάββατο, όταν άκουσε να ανοίγει η μπροστινή πόρτα, σύμφωνα με το τοπικό WESH 2 News.

Η Μόρισον είπε στους αστυνομικούς ότι ο 38χρονος Ιεζεκιήλ Ροζάριο Τόρες μπήκε στο σπίτι χωρίς να πει λέξη και το πρόσωπό του ήταν εντελώς ανέκφραστο. Η γυναίκα άρπαξε μία σκούπα και χτύπησε τον εισβολέα δύο φορές στο πρόσωπο με το σκουπόξυλο, ενώ φώναξε στον Τσάρλι να φέρει το όπλο του.

Φλόριντα εισβολέας

Ο ηλικιωμένος άρπαξε το όπλο του και έριξε μία φορά στα πόδια του άνδρα προτού καλέσει την Άμεση Δράση, σύμφωνα με τις αναφορές. Ο Ροζάριο Τόρες πήγε στο πίσω μέρος της αυλής, αλλά αρνήθηκε να εγκαταλείψει την ιδιοκτησία της Μόρισον, σύμφωνα με την ίδια. Τότε ανέλαβε η ίδια δράση και πήρε το όπλο της από ένα ντουλάπι κοντά στο κρεβάτι της.

“Ξέρω να πυροβολώ από δέκα χρονών, μεγάλωσα σε φάρμα στο Τενεσί. Έπρεπε να ξέρουμε να πυροβολούμε κροταλίες. Ποτέ δεν χρειάστηκε να ρίξω σε οποιονδήποτε” είπε η 69χρονη γιαγιά στην “Orlando Sentinel”.

Μόρισον Φλόριντα

Η Μόρισον είπε ότι πήγε στο πίσω μέρος της αυλής και αντάλλαξε ένα βλέμμα με τον Ροζάριο Τόρες που άρχισε να βηματίζει προς το μέρος της. “Βγαίνω έξω και πάω στον φράκτη και με βλέπει. Αρχίζει να περπατά προς το μέρος μου. Έριξα μία φορά ψηλά. “Κάνε πίσω φίλε, θα σου ρίξω” Κι αυτός συνεχίζει να έρχεται προς το μέρος μου. Και έτσι τον πυροβόλησα”, περιέγραψε η 69χρονη τη στιγμή.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.