ΗΠΑ: Δηλητηριώδες σαλάχι «κάρφωσε» γυναίκα με το κεντρί του – Δεν τρύπησε τον πνεύμονά της για λίγα εκατοστά

Εφιάλτης για μία γυναίκα που προσπαθούσε να απολαύσει ένα χαλαρό απόγευμα στη θάλασσα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καθώς καρφώθηκε από ένα δηλητηριώδες σαλάχι.

Η Kristie Cataffo-O’Brien, από την Τάμπα, και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν την παραλία Bahia στο Ruskin την Τρίτη. Η Kristie ενώ χαλάρωνε στα ρηχά, ένιωσε ξαφνικά το αγκαθωτό κεντρί του σαλαχιού να καρφώνεται στην πλάτη της, είπε στο WFLA.

«Ένιωσα κάτι να με τσιμπάει. Ένιωσα σαν να ήταν μέδουσα ή κάτι τέτοιο, αλλά ήταν πάρα πάρα πολύ επώδυνο», είπε η Kristie στο WFLA. «Σηκώθηκα όρθια και τότε ο σύζυγός μου είπε “Όχι, μην κουνηθείς καθόλου, υπάρχει ένα σαλάχι πάνω σου”». Ο σύζυγός της προσπάθησε να κρατήσει σταθερό το σαλάχι ενώ αυτό «χτυπιόταν».

Φλόριντα Σαλάχι

«Το σαλάχι κινούνταν συνεχώς. Ένιωθα το κεντρί να μπαίνει όλο και πιο βαθιά στην πλάτη μου» είπε η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί το σαλάχι από την πλάτη της.

Όπως ανέφερε η ίδια, το κεντρί του δεν τρύπησε τους πνεύμονές της κατά μόλις τρία εκατοστά. Πλέον αναρρώνει και παίρνει φάρμακα προκειμένου να καταπολεμήσει το δηλητήριο και τυχόν λοιμώξεις.

«Είμαστε στο έλεος της θαλάσσιας ζωής. Αυτή είναι ο τομέας τους. Είμαι ακόμα σε σοκ» παραδέχτηκε η Kristie.

Φλόριντα Σαλάχι Φλόριντα Σαλάχι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ