ΗΠΑ: Έκρηξη σε κινητήρα αεροσκάφους – Τα συντρίμμια προσγειώθηκαν σε αυλές σπιτιών – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κινητήρας ενός επιβατικού αεροσκάφους της United Airlines εξερράγη πάνω από το Ντένβερ το Σάββατο – αναγκάζοντας τους πιλότους να κάνουν προσγείωση έκτακτης ανάγκης. Ως εκ θαύματος δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός από τα δεκάδες συντρίμμια, τα οποία προσγειώθηκαν στις αυλές σπιτιών της περιοχής. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της πόλης. Τόσο οι επιβάτες, όσο και πολίτες που βρίσκονταν στο έδαφος, δεν τραυματίστηκαν. Οι περιγραφές των επιβατών, όσο και οι εικόνες σοκάρουν.

Όταν η Barbara Underwood είδε τη φωτιά έπειτα από την έκρηξη στον κινητήρα του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης της United Airlines προς τη Χαβάη το Σάββατο, μπορούσε να σκεφτεί μόνο ένα πράγμα.

«Ενεργοποίησα ξανά τα γραπτά μου μηνύματα και είπα τα τελευταία αντίο στα παιδιά μας. Δεν ξέραμε τι θα συνέβαινε. Ήταν αρκετά τρομακτικό», είπε η επιβάτης στο Hawaii News Now. Η Underwood πετούσε με τον σύζυγό της από το Ντένβερ στη Χονολουλού με την πτήση 328 της United, όταν άρχισε ο εφιάλτης. Κοίταξε έξω από το παράθυρο όταν παρατήρησε ότι ο κινητήρας φαινόταν να τρέμει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.