ΗΠΑ: Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο

ΗΠΑ: Εκκενώθηκε το εμπορικό κέντρο

Ένας ένοπλος έριξε αρκετούς πυροβολισμούς μέσα σε ένα εμπορικό κέντρο στο Παραμούς στο βόρειο Νιου Τζέρσει, το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε ένας υπάλληλος που εργάζεται στο κτίριο. Αμέσως το εμπορικό κέντρο εκκενώθηκε από εργαζόμενους και πελάτες.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε αφότου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί περίπου λίγο μετά τις 9 μ.μ. τοπική ώρα, στο Γουεστφάιλντ Γκάρντεν Στέιτ Πλάζα Μολ στο Παραμούς, δήλωσε η Τζέιν Μπαράτα επικεφαλής της Κομητείας Μπέργκεν.

«Πολλοί πυροβολισμοί ακούστηκαν. Πιστεύουμε ότι είναι ένας ένοπλος. Το εμπορικό κέντρο έχει εκκενωθεί », είπε η Μπαράτα, προσθέτοντας ότι η ειδική ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων SWAP και πολλές μονάδες της αστυνομίας είναι στην περιοχή και επιχειρούν να εντοπίσουν τον ένοπλο.

Σύμφωνα με το CNN, ο ένοπλος έκανε χρήση πυροβόλου όπλου και πυροβόλησε σε κάμερες ασφαλείας μέσα στο εμπορικό κέντρο

Ο Τζόναθαν Αστάσιο, αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος ήταν μέσα στο εμπορικό κέντρο, δήλωσε στο CNN ότι αρχικά άκουσε πολλούς πυροβολισμούς «Ακούσαμε δύο δυνατούς κρότους … Τότε ακούσαμε δύο πυροβολισμούς και είδα ανθρώπους να τρέχουν … Μετά από αυτό δεν υπήρξαν περισσότεροι πυροβολισμοί» ανέφερε.

Όπως μετέδωσε επίσης το αμερικανικό δίκτυο δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ