ΗΠΑ: Ασύλληπτη χρέωση απο μαιευτήριο σε πατέρα λίγο μετά τον τοκετό – BINTEO

Έκπληκτος έμεινε ο 37χρονος Ράιαν Γκράσλεϊ όταν πήγε στο ταμείο του νοσοκομείου Γιούτα Βάλεϊ, στις ΗΠΑ, για να πληρώσει τα έξοδα τοκετού της συζύγου του.

Παρατηρώντας τον λογαριασμό, ο πατέρας διαπίστωσε ότι το νοσοκομείο του είχε χρεώσει… ακόμα και την αγκαλιά που πήρε τον νεογέννητο γιο του μέσα στο χειρουργείο, λίγα λεπτά αφού είχε έρθει στον κόσμο.

 

 

Μάλιστα η χρέωση αναφερόταν έτσι ακριβώς: «skin to skin after c-sec», δηλαδή «επαφή δέρμα με δέρμα μετά την καισαρική τομή».

Ο Ράιαν Γκράσλεϊ έσπευσε να δημοσιεύσει την απόδειξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ γρήγορα ξέσπασε σάλος, με το διαδίκτυο να κατακλύζεται από οργισμένα αλλά και ειρωνικά προς το νοσοκομείο μηνύματα.

 

 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε ότι η χρέωση δεν αφορούσε την αγκαλιά αυτή καθ’ αυτή, αλλά την… αμοιβή του νοσηλευτή ο οποίος πρόσεχε μην συμβεί κάτι στο μωρό κατά τη διάρκεια της αγκαλιάς…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνολικός λογαριασμός ανήλθε σε 13.280 δολάρια, με τους γονείς, ευτυχώς, να πληρώνουν μόνο 1626 δολάρια, αφου τα υπόλοιπα τα καλύπτει η ασφάλειά τους…

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Ιταλία: Ο φοβερός και τρομερός μαφιόζος κρυβόταν…πάνω στην ντουλάπα του γιου του

Η εταιρεία του σωματοφύλακα της Καρντάσιαν χρεοκόπησε λίγο πριν από τη ληστεία

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ