ΗΠΑ: Αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτι και σκότωσαν βραβευμένο ηχολήπτη – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο

Νεκρός από πυροβολισμούς αστυνομικών στις ΗΠΑ είναι ο πολυβραβευμένος ηχολήπτης, Μαρκ Καπς, ο οποίος καταζητούνταν από τις αρχές για ξυλοδαρμό και αρπαγή της γυναίκας και της θετής του κόρης.

Το περιστατικό σημειώθηκε  στην πολιτεία του Τενεσί, όταν αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι ηχολήπτη, ο οποίος είχε βραβευτεί τέσσερις φορές με Grammy, ο οποίος και καταζητούταν για βαριά επίθεση και απαγωγή της 60χρονης γυναίκας και της 23χρονης θετής του κόρης. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον Μαρκ Καπς, 54 χρονών, ο οποίος υπό την απειλή όπλου είχε απαγάγει τη γυναίκα και την κόρη του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ηχολήπτης ήρθε στην πόρτα με όπλο και φέρεται να αγνόησε τις δύο, προειδοποιητικές εντολές των αστυνομικών για να αφήσει το όπλο του. Στο βίντεο-ντοκουμέντο ακούγεται ξεκάθαρα η εντολή του αστυνομικού στον ηχολήπτη να πετάξει το όπλο του.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια αφού πυροβολούν την κλειδαριά της πόρτας, εισβάλλουν στο σπίτι του ηχολήπτη και τον σκοτώνουν. Στη θέα των πυροβολισμών, οι δύο γυναίκες έτρεξαν για να σωθούν.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ντον Άαρον, δήλωσε ότι τα εγκλήματα ξεκίνησαν στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα  δήλωσε ότι η σύζυγος του Καπς, 60 ετών, και η θετή κόρη του, 23 ετών, ξύπνησαν υπό την απειλή όπλου και οδηγήθηκαν σε ένα οικογενειακό δωμάτιο. Μάλιστα, ο Καπς φέρεται να είπε, σύμφωνα με τις Αρχές στις δύο γυναίκες ότι θα τις σκότωνε αν καλούσαν σε βοήθεια ή αν έφευγαν.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο αδερφός του πολυβραβευμένου ηχολήπτη πέθανε πριν από δύο μέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ