ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος έξω από μπαρ – Ένας νεκρός

Τουλάχιστον ένας νεκρός και 17 τραυματίες είναι ο απολογισμός δυστυχήματος στο Μπέργουικ της Πενσυλβάνια, των ΗΠΑ,  όπου αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος έξω από ένα μπαρ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πλήθος ήταν συγκεντρωμένο στο σημείο,  στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης για την υποστήριξη των θυμάτων μιας πρόσφατης πυρκαγιάς.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ένας άνδρας 24 ετών έχει συλληφθεί για την επίθεση. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο συλληφθείς Αντριάν Οσβάλντο Σούρα Ρέγιες κατηγορείται για δύο ανθρωποκτονίες. Η μία είναι ο νεκρός έξω από το μπαρ. Ο νεαρός όμως κατά την αστυνομία, αφού χτύπησε τους ανθρώπους έξω από το μπαρ, οδήγησε σε διπλανή πόλη, όπου σκότωσε μία γυναίκα.

Ο συλληφθείς στην Πενσυλβάνια

Εκεί, στο Νέσκοπεκ, συνελήφθη. Η αστυνομία δεν έχει ακόμα δώσει τα στοιχεία της γυναίκας που ο νεαρός σκότωσε. Η εφημερίδα Times Leader, επικαλούμενη την εγκληματολογική υπηρεσία του Luzerne έγραψε ότι η νεκρή στο Νέσκοπεκ, είναι ηλικίας 56 ετών και πρόκειται για τη μητέρα του δράστη. Με διαταγή δικαστηρίου ο Ρέγιες οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου θα κρατηθεί χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με την αστυνομία της Πενσυλβάνια.

(Πηγή: Reuters / Φωτό Reuters)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ